TORNAR

Presentació del llibre 'Què fan els bons directius?'

La presentació del llibre de Jaume Llopis serà dimecres a la Biblioteca

economia
Dilluns, 6 maig 2013. 14:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La Biblioteca Central d’Igualada acollirà el proper dimecres 8 de maig, a les 19:00 hores, la presentació de la darrera obra de Jaume Llopis, professor de l’IESE, reconegut per la seva àmplia experiència professional en la direcció d’empreses.

Jaume Llopis és l'autor del llibre

Malgrat la situació de crisi actual, hi ha empreses que tenen èxit. Per aprendre d’elles cal analitzar què és el que estan fent i, sobretot, quines característiques comunes tenen els seus directius.

Llopis ho ha estudiat a fons durant cinc anys i ens presenta el resultat de la investigació en el seu llibre “Què fan els bons directius”, que podreu conèixer de la mà del seu autor, el qual impartirà una interessant conferència-col.loqui en la que analitzarà els estils de direcció de directius amb èxit i quines són les seves prioritats per dirigir en el segle XXI.

Així mateix, l’acte comptarà amb la presència de l’empresari Josep Payola, director General d’MB Papeles Especiales, S.A. (Grupo Miquel y Costas), que explicarà la seva experiència com a directiu, davant la transformació en què es troba la societat i la necessitat de canvi de les funcions dels directius per tal d’afrontar-los. MB Papeles Especiales, S.A. és un important grup paperer, que aposta per la comarca de l’Anoia. Recentment ha fet una notòria inversió d’alt contingut tecnològic per ampliar la capacitat productiva de la seva fàbrica de la Pobla de Claramunt, passant a ser un dels grups capdavanters del sector paperer.

L’acte, enfocat a empresaris, emprenedors i directius de l’Anoia, l’organitza la consultora igualadina Grup Carles, que ho veu com una oportunitat de portar a Igualada dues persones expertes en management que tenen molt a explicar en temes de direcció i economia d’empresa. L'acte és gratuït i no requereix inscripció.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.