TORNAR
PUBLICITAT

El Club de Futbol Sala Òdena és una nova entitat esportiva

El pròxim 22 de juny organitzarà un torneig de 12 hores de futbol sala

esports
Diumenge, 5 maig 2013. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest mes d'abril s'ha creat una nova entitat esportiva al municipi, el Club Futbol Sala Òdena (CFSÒdena). La nova entitat es marca com a objectius prioritaris fer créixer el futbol sala, encara no prou conegut al poble i a la comarca, i donar-se a conèixer com a club formant jugadors en diferents categories, aconseguint així tenir un futbol sala base organitzat i unificat.

Pavelló Mestre Vila Vell d'Òdena

A més, per fer més promoció del club i de l'esport, el club organitzarà un torneig de 12 hores de futbol sala per a cadets i juvenils el pròxim 22 de juny a la pista de futbol sala del Barri St. Pere.

I, amb motiu de la Setmana de l'Esport i la Joventut d'Òdena, els dies 26 i 27 de juliol, el Club Futbol Sala Òdena organitzarà el I Torneig 24 hores de futbol sala d'Òdena, torneig que acollirà joves esportistes de tota la comarca.

Per a més informació sobre els tornejos i/o el club, podeu adreçar-vos a nosaltres a través del correu electrònic cfsodena@gmail.com i/o a través del facebook CFS Òdena o twitter @CFSOdena.

Informació del I Torneig 12 hores de futbol sala d'Òdena: https://www.facebook.com/events/448050011937137/

Club Futbol Sala Òdena


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.