TORNAR

Avui s'han fet els funerals per Toni Pallarès

Toni Pallarès era professor de l'Escola Municipal de Música d'Igualada

societat
Diumenge, 5 maig 2013. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Avui a 2/4 de 12 del migdia s'han fet al Tanatori de Collserola, a Barcelona, les exèquies per Toni Pallarès i Maté, professor de l'Escola Municipal de Música Mestre Joan Just i Bertran d'Igualada.
Toni Pallarés ha mort aquesta setmana als 48 anys.

Fotografia publicada per l'AMPA de l'Escola Municipal de Música

Toni pallarès

El tanatori del Cementiri de Collserola ha acollit avui a 1/4 de 12 del migdia el funeral de Toni Pallarès Maté, qui ha estat professor de l'Escola Municipal de Música d'Igualada en l'especialitat de guitarra.

Toni Pallarès, que va morir aquesta setmana als 48 anys era molt conegut a Igualada, on no només feia de professor de l'Escola Municipal de Música, sinó que també participava dels cicles de concerts que duien a terme el professorat de l'escola, entre d'altres activitats culturals de la ciutat.

També va acompanyar durant molts anys amb la seva guitarra el recital de les dècimes de les festes de Nadal de les Escoles de l'Ateneu. Des de l'escola han fet saber a través d'una nota de record que sempre recordaran 'la seva paciència, sensibilitat, dedicació i aportació'.

L'AMPA de l'Escola Municipal de Música ha publicat en el seu blog una fotografia de l'edifici de l'escola, recobert de guitarres, com a mostra de condol, i com a recordatori de l'instrument que tocava Toni Pallarès.

La comunitat educativa del centre ha afirmat que sempre recordaran el qui va ser 'company, mestre, amic' i també el seu 'goig de saber viure, gaudint i il·lusionant-se amb les petites coses del dia a dia'.



1 Comentaris

J

Jose Luis Ruiz

Igualada

5 de maig 2013.19:44h

Respondre

Que Dios lo haya perdonado y que descanse en paz el pobre que era muy joven y llevaba una buena carrera profesional

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.