TORNAR

Joan Pinyol va presentar el seu darrer llibre a Capellades

'“Perquè som poble' és el títol d'aquest recull de 25 entrevistes a capelladins

cultura
Dimarts, 23 abril 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest diumenge, davant de més d’un centenar de persones i a la terrassa del nou Espai Aloy (antic Bar Aloy, al carrer Major número 55 de Capellades) va tenir lloc la presentació de “Perquè som poble. Vint-i-cinc entrevistes a persones lligades a Capellades” que ha recopilat l’escriptor capelladí Joan Pinyol.

Presentació del llibre 'Per què som poble' a Capellades

En l'acte, la primera a intervenir va ser l’Olga Aloy, que va agrair la multitudinària assistència i va remarcar la tradició gairebé centenària de la seva nissaga familiar en el món de la restauració. A continuació l’'escriptor capelladí va presentar les línies principals del nou projecte editorial, el sentit del nou llibre i del seu títol, la tria de les persones entrevistades, el procés d’'elaboració d’'un llibre cent per cent capelladí d'es del contingut fins a la forma que han dissenyat i imprès persones de Capellades, l’'enigma de la portada i els trets generals que comparteixen els veritables protagonistes del llibre, a més d’'algunes simbòliques coincidències.

A continuació es va realitzar una fotografia de conjunt amb tots els entrevistats presents i es va servir una copeta de cava per a totes els assistents que es va combinar amb la signatura d'’exemplars.

El dia de sant Jordi l'autor també signarà aquest nou llibre des de la plaça de Catalunya de Capellades.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.