TORNAR

Joan Pinyol presenta 'Perquè som poble'

un llibre amb vint-i-cinc entrevistes a persones lligades a Capellades

cultura
Dilluns, 15 abril 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
'“Perquè som poble”' recull  vint-i-cinc converses que l'’escriptor capelladí Joan Pinyol va compartir en el seu moment amb persones d’àmbits molts diversos lligades a Capellades. La presentació de “Perquè som poble” tindrà lloc diumenge 21 d’abril a les 12 del migdia a la terrassa exterior de l'’Espai Aloy, el renovat espai cultural i gastronòmic ubicat a l’'antic Bar Aloy (carrer Major, 55) de Capellades. 


“Perquè som poble” recull les vint-i-cinc converses que l’escriptor capelladí va compartir en el seu moment amb persones d’àmbits molts diversos lligades a Capellades.


“Perquè som poble” recull les vint-i-cinc converses que l’escriptor capelladí va compartir en el seu moment amb persones d’àmbits molts diversos lligades a Capellades.

Fragment de la portada del llibre 'Perquè som poble'

Dissenyat per la jove capelladina Anna Costa i imprès a Romanyà Valls, es tracta d’un llibre cent per cent capelladí que s’encapçala amb una introducció en què el mateix Joan Pinyol explica el sentit del recull, el context en què es van fer les entrevistes, les raons de la tria dels entrevistats i, entre d’altres, també inclou un parell de fotografies inèdites del poble que remeten a altres temps.

Les entrevistes s’han realitzat a persones que han destacat -i la majoria encara destaquen- en àmbits tan diversos com la música, la viticultura, l’'associacionisme, la medicina, el patrimoni festiu, la religió, l’'agricultura, el teatre, la competició esportiva d'’alt nivell, la pintura, el col·leccionisme...

Totes tenen en comú la vinculació directa amb Capellades. Entre aquestes entrevistes hi ha les converses amb Xavi Cassanyes, lAurora Garriga, Toni Miquel, lArantxa Yaben, Teresa Gual, Josep Prat, Lydia Argelich, Angelina Vich, Jaume Bernadet, Joan Aloy, Jordi Blasco, Carles Muñiz, Aquilino Lozano, Anna Gumà, Jordi Torres, Berni Armstrong, Montse Soler, Albert Grados, Antoni Quintana, Neus Basart, Antoni Chia, Cels Llorens, Moisès Castells, Maria Teresa Solà i Núria Colom.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.