TORNAR
PUBLICITAT

Joan B. Culla presenta el seu llibre sobre ERC

Dins la commemoració de la proclamació de la república catalana

politica
Diumenge, 7 abril 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
En motiu de la commemoració de la proclamació de la República catalana el 14 d'abril del 1931, la federació comarcal d'ERC  ha organitzat la presentació del llibre de l'historiador Joan B. Culla, “Esquerra Republicana de Catalunya 1931 – 2012. Una història política”

Joan B. Culla

La presentació del llibre, que és oberta al públic, es farà el divendres dia 19 d’abril, a les 8 del vespre, a la Sala de socis de l’Ateneu Igualadí, amb la presència de l’autor de llibre, i la presentació de l’exdiputada igualadina, Marina Llansana

Lliurament del premi Estel Blanc al poblatà Josep Maria Cugat

En acabar la presentació literària es donarà inici al mateix Ateneu Igualadí al tradicional sopar d’amics i simpatitzants d’ERC. Durant el transcurs del sopar, es realitzarà l’entrega del premi Estel Blanc en la seva IXa edició. Aquest any el premi es lliurarà a Josep Ma. Cugat i Bonet, veí de la Pobla de Claramunt.

Amb aquest premi honorífic la Federació comarcal d’ERC vol reconèixer la seva dilatada dedicació al país com a historiador i defensor de la nostra llengua.

Josep Maria Cugat, fill de mare jorbenca, va néixer i viure a Barcelona. Després de recorre mig món, va decidir viure la seva jubilació a la Pobla de Claramunt. Cugat ha estat president de l’Associació Internacional d’Agents de Turisme. A partir d’aquest vinculació ha voltat per més de 48 països i parla sis idiomes. Ha treballat en diferents delegacions diplomàtiques, com l’ambaixada americana,on feia treballs de traducció. És el soci més antic del Cercle Català de Madrid, entitat en la qual ha format part de diferents Juntes. És autor d’un llibre i diferents estudis sobre la presència catalana a Amèrica, amb especial atenció sobre aquesta presència a Califòrnia. Encara ara porta a terme nousestudis sobre aquest fet.

El sopar començarà a les 21.30h, el preu és de 12€ i es poden fer les reserves abans del dimecres dia 17 d’abril al telèfon 93 8050018 (matins de 10h a 14h) o correu electrònic anoia@esquerra.org.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.