TORNAR

Un llibre per fer realitat un somni

Amin Sheikh presenta 'La vida es la vida, soy gracias a ti'

cultura
Diumenge, 7 abril 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El proper dijous 11 d'abril a les 19.30 es presentarà a Igualada la presentació de 'La vida es la vida, soy gracias a ti' del jove escriptor indi Amin Sheikh, Amb les vendes del llibre vol recaptar fons i obrir una llibreria a Bombai que estigui gestionada per nens i joves d’un orfenat.

L'autor del llibre, Amin Sheikh

L’autor, que és a Catalunya presentant el seu llibre autobiogràfic. explica a l’obra la seva vida a Bombai i ho fa amb una finalitat: amb les vendes del llibre vol recaptar fons i obrir una llibreria a la gran ciutat índia on ell va créixer. Així, La vida es la vida, soy gracias a ti és una història que va més enllà, perquè pretén complir el somni d’Amin Sheikh. A més, l’escriptor vol que la llibreria estigui gestionada per nens i joves d’un orfenat i que ells puguin aprendre oficis entremig del món dels llibres.

L’acte de presentació del llibre, organitzat per l’entitat cultural ParAnoia Accions, tindrà lloc el proper dijous 11 d’abril a 2/4 de 8 del vespre a la capella Nostra Sra de Gràcia del passatge del Capità Galí. L’entitat anoienca se suma a la voluntat de l’autor: que el llibre canviï la realitat dels joves orfes.


1 Comentaris

P

Pilar Parera

7 d'abril 2013.16:11h

Respondre

Vaig conèixer l’Amin ara fa 7 anys a Mumbai, em va fer de taxista i més que això em va ensenyar l’altre India.
Un dia em va portar a l’estació de Mumbai i ens varem assentar al terra... Llegir més m’entres m’explicava que aquella immensa i sorollosa estació plena de gent a munt i avall va ser casa seva per 3 anys.
Ara ha escrit la seva autobiògrafa amb l’objectiu de obrir una llibreria Café per poder donar una oportunitat laboral els nens i joves de l’orfenat de Shenasadan.
Veniu el dijous i escolteu-lo, us agradarà. Un autèntic cas de superació.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.