TORNAR

Dissabte, Rèquiem de Fauré a Igualada

150 nois i noies formen el cor més gran de Catalunya

cultura
Divendres, 5 abril 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest dissabte a les 9 del vespre la Basílica de Santa Maria d'Igualada acollirà el tercer concert del projecte juvenil protagonitzat per cinc corals juvenils catalanes i l'Orquestra de Cambra de Granollers.  En total 150 nois i noies, que amb aquest projecte formen el cor més gran de Catalunya.

Gabriel Fauré

El Cor Jove de la Coral Sant Jordi, el Cor Albada de l'Agrupació Cor Madrigal, el Cor Jove Contrapunt, el Cor Jove Amics de la Unió de Granollers i la Coral Juvenil Xalest d’Igualada, sota la direcció de Pablo Larraz han estat treballant intensament durant els darrers mesos per oferir un repertori clàssic de la música coral: el Rèquiem de Gabriel Fauré, a més d'un repertori d’obres per a cor i orquestra del romanticisme francès, contemporànies al Rèquiem.

Pel que fa al programa, interpretaran Ave Verum Camille Saint-Saëns, Tollite Hostias Camille Saint-Saëns, Panis Angelicus César Frank, Madrigal Gabriel Fauré, Cantique de Jean Racine Gabriel Fauré i el Rèquiem Gabriel Fauré

Els 150 nois i noies que formen el cor més gran de Catalunya ja han estrenat el projecte a Barcelona i Malgrat de Mar, amb un gran èxit de públic. El preu del concert serà gratuït fins als 10 anys, joves fins a 25 anys 6€ i adults 12€. Les entrades es podran comprar a partir d'un quart de nou davant de la Basílica.

Des de la Coral Juvenil Xalest es vol convidar a tothom a gaudir d'aquest gran concert, que de ben segur no deixarà a ningú indiferent, ja sigui per la música que s'oferirà, per la multitud de joves que hi haurà al cor o bé pel conjunt de tot plegat. Un concert especial en molts aspectes que amb molta il·lusió portem a casa nostra.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.