TORNAR
PUBLICITAT

‘El Barça al descobert’ omple el local de la Penya de Calaf

esports
Dijous, 19 març 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La presentació va començar amb puntualitat, cap a les sis de la tarda, i el prestigiós periodista Xavier Bosch, va fer una meravellosa introducció i presentació del llibre. Aquesta intervenció va durar aproximadament uns 15 minuts i, en acabat, va ser el torn de Jordi Badia, l'autor del llibre, que va explicar entre d'altres coses els motius que l'havien dut a escriure'l. Després de la seva intervenció va començar un animat col·loqui molt participatiu, que va fer que els assistents podessin saber moltes més coses de la realitat actual del Barça.

L'acte va finalitzar cap a 2/4 de 9 del vespre després de la corresponent signatura d'una bona quantitat de llibres venuts durant el mateix acte per la llibreria "El Quiosc del Passeig" de Calaf, i el petit refrigeri final ofert per la Penya.

Des de la Penya, es vol agrair la presència a tots els assistents, i molt especialment a les penyes de Sitges, Capellades, Roquetes del Garraf i Santpedor, a totes les personalitats del món de l'esport i de l'entorn blaugrana presents, a Xavier Bosch per la seva inestimable col·laboració i, evidentment, a Jordi Badia, que un cop més ha estat el gran artífex d'un acte de prestigi organitzat a per la Penya.

Dijous 26 a Igualada

Jordi Badia presentarà el llibre a Igualada el proper dijous 26 de març a les 8 del vespre a la Sala de Socis de l'Ateneu Igualadí.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.