TORNAR

El I Torneig Culatashop, segona prova del XII Circuit de Pitch and Putt de l’Anoia Golf Club

La propera jornada de Pitch Putt no serà fins el 4 i 5 de maig

esports
Dimarts, 19 març 2013. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El cap de setmana del 16 i 17 de març es va celebrar al camp bonÀrea a Massoteres-Guissona l’esperada segona prova del circuit. El desplaçament cap a terres lleidatanes va transcórrer envoltat de núvols tant dissabte com diumenge i amb temperatures agradables, tot i que, als darrers forats del dissabte, van caure quatre tímides gotes.

El camp bonÀrea a Massoteres-Guisona va acollir la prova

El ja conegut i jugat camp per la major part dels socis permetia tenir una idea general i una més detallada visió del terreny; el tipus de camp al que s’enfrontaren en aquesta ocasió els nostres jugadors era favorable a firmar bones targetes, ja que cal remarcar la inexistència de bunkers, tot i això, els forats requerien concentració i respecte, sobretot pels remoguts greens.

Amb aquest panorama i havent jugat els 18 forats els resultats varen ser els següents: en Scratch Ramon Jardí amb una targeta de 51 cops va vèncer després d’una excel·lent actuació de tres sota par. En primera categoria Handicap el guanyador fou Àngel Martínez Chico amb 37 punts seguit, amb els mateixos punts, per Enric Sánchez Urdangarin, i ja en el tercer esglaó Ricardo Gomez Ureña amb 36 punts. A segona categoria Handicap va vèncer Pere Subirana Freixas amb uns espectaculars 43 punts, ja més lluny Albert San José amb 39 punts, i finalment en tercer lloc Josep Casas Corcelles amb 38. Pels més joves, en categoria Juvenil va guanyar Albert San José amb 39 punts, en segona posició Bernat Martí amb 37 punts, mentre que el tercer fou Manel Martí Rosich amb 33 punts. I per últim en fèmines la juvenil Clara Folguera Folguera s’imposà amb 31 punts, segon lloc per Conxita Sala Cels i el darrer esglaó per Mercè Cornellana Torradeflot, totes dues amb 29 punts.

Els resultats aconseguits s’aniran sumant en la general del XII Circuit i fins a l’última prova que es celebrarà a Portal del Roc, el 10 de novembre, encara queden moltes jornades i moltes sorpreses, per gaudir d’aquest fantàstic esport.

La propera jornada de Pitch Putt no serà fins el 4 i 5 de maig on els jugadors disposaran d’una revàlida en el mateix camp, al Pitch & Putt bonÀrea, es disputarà el VI Torneig Clínica Dental Anoia.

La propera prova del club serà de Golf i es disputarà el dissabte 6 de març al camp més antic de Catalunya data del 1929, ubicat al Bolvir a 2 Km de Puigcerdà, el Real Club de Golf La Cerdanya.

Albert San José - Manel Martí Rosich


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.