TORNAR

El VIII Torneig Estanc2 de Vilanova va significar l’inici del XII Circuit de Pitch & Putt de l’Anoia Golf Club

El torneig va tenir lloc dissabte al camp de la Graiera

esports
Dilluns, 4 març 2013. 16:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El passat dissabte 2 de març, el circuit de Pitch and Putt de l’Anoia Golf Club va obrir el foc en el desplaçament al camp de La Graiera, a la ciutat de Calafell. Cal anomenar que aquesta prova fou suspesa la setmana anterior per la neu que va afectar la zona, tot i aquest canvi els socis van respondre i el nombre de participants va arribar quasi a la quarantena. El dia es va desenvolupar amb un temps molt agradable que podia fer intuir bones targetes.

Aquesta era una de les competicions més esperades

Al ser la primera prova del Circuit de Pitch and Putt la il·lusió era màxima entre tots els jugadors. El camp transcorria per un bonic terreny que constava d’alt i baixos, forats entremig d’una vegetació espessa, i una barreja de zones més ombrívoles on la humitat es notava i altres amb més sol, tot i això en alguns carrers els porc-senglars hi havien fet la seva i més d’un estava tocat, també els greens estaven en un estat millorable. A pesar d’aquestes contrapartides els socis no es van deixar intimidar.

D’aquesta manera al finalitzar el recorregut en van sortir les primeres classificacions d’aquesta primera jornada, que van quedar de la següent manera. En primer categoria que inclou fins a handicap 10,8 va ocupar el lideratge Ricardo Garcia amb el resultat de 33 punts, com a principals perseguidors trobem a Gumer Collado i Ricardo Fuentes a només un punt per sota, 32 punts; al darrere d’ells Eduard Vilella amb 31 punts.

En 2a categoria (de handicap 10,9 a 21) va imposar-se Josep Casas Avante aconseguint 33 punts; just per sota s’hi va col·locar Assumpta Pozo amb els seus 32, i ja en tercera posició Arnald Pascual va fer-ne 30. En l’apartat Juvenil, fins a 18 anys, al capdavant hi trobem Albert San José amb 30 punts, seguit de ben a prop per Manel Martí Rosich a només un a sota, amb 29; i ja en tercera posició Bernat Martí amb 21, en categoria Femenina Assumpta Pozo va vèncer a la prova amb 32 punts, seguit però d’Imma Amat amb 29, i ja més lluny Antònia Llambés qui va aconseguir 22 punts, finalment el millor jugador i guanyador en la categoria scratx, en Jaume Faine amb 29 punts.

Fou així com quedaren les classificacions després d’aquesta primera jornada on l’estat del camp va perjudicar els bons resultats. Encara que quedés un mal regust de boca, els jugadors miren amb optimisme les encara set proves que queden per acabar aquest, enguany, XII Circuit de Pitch and Putt, és d’aquesta manera que encara queda molt espectacle golfístic per endavant i de quina millor manera que en la pròxima cita a bonÀrea que es jugarà els dies 16 i 17 d’aquest mes.

També ressaltar que els qui ho varen desitjar van poder gaudir d’una excel·lent classe de putting per el professional Òscar Sánchez, i voler manifestar l’esplèndida nova casa club, una instal·lació recent al camp, agraïments a Golf La Graiera pel seu bon tracte. Descans i cap al següent repte.

Manel Martí / Albert San José


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.