TORNAR

Aquest divendres la música anoienca arriba a la seu de La Bastida

Ja es poden comprar les entrades

cultura
Dimecres, 13 febrer 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest divendres, 15 de febrer, l’espai de l'Associació La Bastida, situada al barri del rec, s'obrirà per primer cop al públic. Durant unes hores es convertirà en l'escenari per on hi passaran dos grups de música anoiencs: Cataplàusia i Ghandi Rules Ok.

Cartell del concert

La nit de música a La Bastida començarà a les 23h i tindrà lloc a la seu de l'associació, al carrer Creueta, 31, al barri del rec.

Serà la primera vegada que se celebrarà un concert en aquest espai, i segons un dels membres de La Bastida, Pau Ricart, 'l'objectiu es fer concerts puntualment i afegir-nos així a l’oferta estable i creixent de música en directe que hi ha avui a la ciutat d’Igualada'. Ricart remarca que 'no serà una sala de concerts, sinó un espai on de tant en tant s'hi tocarà música'.

Els grups que tocaran divendres són Cataplàusia i Ghandi Rules Ok, dues bandes de la comarca que formen part del catàleg de la discogràfica igualadina Repetidor Disc, que hi presentaran els seus discos més recents. També hi participaran Howlin Black Mask vs Karmik, amb una dj battle que promet.

Cataplàusia, la banda del músic de Capellades Josep ‘Pasto’ Martí, presentarà el seu primer disc, una combinació explosiva de rock especial i inclassificable, potent, un tal com raja que sorprendrà tothom que encara no els hagi vist en directe.

Igualment inclassificable i excitant és la música dels igualadins Ghandi Rules Ok, que després de tocar al Primavera Club ara fa unes setmanes, passaran per l’espai de La Bastida a presentar-hi ‘borda, va, borda’, el seu treball més recent. No us perdeu el seu directe, gairebé un contínuum capaç d’enllaçar les píndoles incisives i contagioses que ofereix el disc.

Entrades

Les entrades tenen un preu de 3€ i es poden adquirir anticipadament en aquests establiments d’Igualada: Hot Blues i la botiga Posa'l Disc (plaça del Rei).

Altres concerts programats

8 de març: presentació de Basado en hechos reales, el nou projecte d'ABONO PA LA TIERRA

19 d'abril: els TUYA, juntament amb els capelladins PRIBIZ

27 d'abril: amb la presentació de Tocapoetes, la 1a Convocatòria de poesia musicada i performance, organitzat juntament amb el Hot Blues d'Igualada.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.