TORNAR

Joan Masip es classifica tercer al Torneig Estatal a Valladolid

El CPP Igualada CTAI va signar una magnífica actuació

esports
Dilluns, 11 febrer 2013. 16:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest cap de setmana s’ha disputat a Valladolid el Torneig Estatal, en el qual participen tots els jugadors que s’hi han guanyat l’accés per mitjà dels diversos tornejos zonals. Per part del CPP Igualada CTAI hi van prendre part els tres jugadors de l’equip infantil: Joan Masip, Albert Kenji Matsuoka i Francesc Masip.

El podi amb Masip al tercer caixó

El CPP Igualada CTAI hi va signar una excel·lent actuació, encapçalada pel magnífic resultat que va suposar la tercera posició de Joan Masip. El palista igualadí sortia com a vuitè cap de sèrie del torneig i va desplegar el seu millor joc per arribar al podi.

Joan Masip va començar la competició classificant-se com a segon del seu grup (del qual era cap de sèrie) després de perdre únicament amb Juan Carlos Cubero (1-3, Andalusia). Posteriorment, l’anoienc va superar les eliminatòries davant d’Alberto Aliaga (3-0, Andalusia), Álvaro Tascón (3-2, Castella y Lleó) i de Javier Rodilla (3-2, València) fins a arribar a les semifinals. Allà es va trobar amb Rodrigo Cano (Madrid), que posteriorment es proclamaria campió, amb qui va perdre per 0-3.

També va ser bona l’actuació dels altres dos palistes del club. Albert Kenji Matsuoka va aconseguir classificar-se entre els 24 millors del torneig en quedar a la tercera posició del seu grup després de guanyar tres partides i perdre’n dues. La tercera plaça del grup li va donar accés a la ronda prèvia al quadre final, on l’igualadí va perdre per un ajustat 2-3 davant de Martín Pintos (Galícia).

Per últim, Francesc Masip va quedar a la quarta posició del seu grup després de guanyar una partida, per bé que en va arribar a perdre tres per un marcador de 2-3 que, d’haver-les guanyat, haurien pogut donar-li la classificació.

Ricard Alert - CPP Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.