TORNAR
PUBLICITAT

Una victòria i una derrota ajustada pel CPP Igualada

CTT Torelló 2 – CPP Igualada 4

esports
Dilluns, 4 febrer 2013. 15:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El primer equip del CPP Igualada CTAI va tornar a la competició aquesta setmana amb una doble jornada que va acabar amb una victòria i una derrota. El primer partit va ser dissabte passat a la pista del Torelló, d’on els igualadins van sortir victoriosos per 4-2.

1a nacional. D'esquerra dreta, Daniel Luco, Jordi Satorras i Lluís Graells

El matx va començar molt de cara pel conjunt local, que va fer els dos primers punts per mitjà de les victòries de Xavier Panareda davant de Jordi Satorras per 1-3 i de Jordi Dot davant de Daniel Luco per 0-3. Seguidament, però, el CPP Igualada CTAI va engegar i va fer els quatre punts restants, que li van servir per guanyar l’encontre. El primer punt de la remuntada el va fer Joan Masip en vèncer per 3-0 a Daniel Carbonell.

A la segona ronda, Jordi Satorras va fer l’empat a dos guanyant a Jordi Dot per 3-2. L’Igualada va seguir la ratxa quan Joan Masip va superar per 3-0 a Xavier Panareda i, finalment, Daniel Luco va tancar el marcador imposant-se per 3-0 a Daniel Carbonell.

CPP Igualada 3 – CETT Esparreguera 4

El segon enfrontament de la jornada, malauradament, es va escapar per ben poc. El CETT es va venjar del partit d’anada i va sortir d’Igualada amb el marcador invers que en el partit de la primera volta a Esparreguera.

El primer punt del partit va caure de la banda dels igualadins, ja que Daniel Luco va superar per 3-1 a Jordi Morales. A continuació, però, Àlex Vidal va fer l’empat pels visitants en guanyar a Joan Masip per un clar 0-3. A la següent partida, Jordi Satorras va tornar a posar el seu equip per davant en superar a Oriol Abante per 3-1.

L’Esparreguera, però, va ser capaç de tornar a empatar i arribar a posar-se per davant al marcador gràcies a les victòries de Jordi Morales per 0-3 davant de Joan Masip i d’Oriol Abante davant de Daniel Luco per 1-3. Seguidament, Jordi Satorras va portar el partit als dobles en imposar-se a Àlex Vidal per un agònic 3-2.

Com no podia ser d’altra manera, la partida de dobles també va ser molt ajustada. A diferència del partit d’anada, però, aquesta vegada el 2-3 final va ser a favor de la parella del Baix Llobregat Vidal - Quesada, que va superar a la local Satorras – Luco i d’aquesta manera van donar la victòria al seu equip per 3-4.

Derrota clara a 2a nacional

CPP Igualada 1 – CAI Santiago TM 5

A 2a nacional, el CPP Igualada CTAI segueix sense donar cap sorpresa i el cap de setmana passat es va veure clarament superat pels aragonesos del CAI Santiago TM, que van marxar d’Igualada amb una victòria per 1-5.

En la primera partida, el visitant Eduardo Ruiz va superar a Ricard Alert per un clar 0-3. Seguidament, Jorge Ramón va fer un pas important de cara a la victòria del seu equip en superar a Roger Domingo per 2-3. El partit va posar-se molt costa amunt quan Cristian López va fer el tercer punt en vèncer per 1-3 a Josep Maria Alonso.

En començar la segona ronda, Roger Domingo va fer l’únic punt del CPP Igualada CTAI en guanyar per 3-0 a Eduardo Ruiz. Seguidament, però, el conjunt aragonès va sentenciar el matx gràcies a Cristian López, que va superar a Ricard Alert per un ajustat 0-3. Per últim, Jorge Ramón va derrotar a Josep Maria Alonso per un còmode 0-3 per fer el 1-5 definitiu.

L’equip de Preferent cau derrotat a la pista d’un potent Calella

CTT Calella 5 – CPP Igualada 1

L’equip més ben classificat del club, el de Preferent, no va poder guanyar aquesta setmana. Els igualadins no van poder fer res contra la gran eficàcia d’un equip tan fort com el que va presentar el CTT Calella a la seva pista, on va superar els de l’Anoia per 1-5.

En la primera partida, Pere Pau Gràcia va imposar-se a l’igualadí Francesc Masip per un ajustat 0-3. Seguidament, Albert Kenji Matsuoka va empatar pels de l’Anoia en superar per 3-1 a Edgar Manger. El local Josep Sánchez, però, va tornar a avançar el seu equip a la següent partida. El jugador del Calella va ser capaç de remuntar una partida en la qual l’igualadí Joan Bertran havia dominat còmodament els dos primers jocs fins a imposar-se per 2-3.

Després d’aquesta derrota, les partides de la segona ronda ja van caure totes de la banda local. Primer va ser Pere Pau Gràcia qui va guanyar a Albert Kenji Matsuoka per 0-3. Josep Sánchez va sentenciar el matx superant a Francesc Masip per 1-3 i, finalment, Edgar Manger va vèncer per 0-3 a Joan Bertran per establir el 1-5 definitiu.

Derrota contra el líder a 1a territorial

Lluïsos de Gràcia 4 – CPP Igualada 2

Partit molt complicat el que havia d’afrontar aquesta jornada l’equip de 1a territorial del CPP Igualada CTAI. Els igualadins visitaven la pista del líder, els Lluïsos de Gràcia, que només ha perdut un partit en tota la temporada. Com era previsible, els de l’Anoia no van donar la sorpresa i van tornar amb una derrota per 2-4.

Eduard Felip va fer el primer punt dels barcelonins en imposar-se per 0-3 a Juan Carlos Ortiz. A continuació, Pau Folch i Fabio Pérez van eixamplar la distància al marcador amb les respectives victòries davant de Ferran Sallent per 1-3 i davant d’Eloi Zaragoza per 0-3.

En començar la segona ronda, el conjunt del Barcelonès va sentenciar l’encontre per mitjà de Pau Folch, que va derrotar Juan Carlos Ortiz per un ajustat 2-3. Amb el partit ja perdut, les victòries d’Eloi Zaragoza davant d’Eduard Felip per 3-2 i de Ferran Sallent davant de Gerard Martínez per 3-0 van maquillar el resultat.

Albert Kenji Matsuoka, semifinalista al Circuit Promeses

El cap de setmana passat es va disputar a Barcelona una nova fase del Circuit Promeses individual. Al nivell A, Albert Kenji Matsuoka va arribar a les semifinals, on va perdre davant de Carlos Sánchez (Badalona).

Per altra banda, al nivell F, Miguel Moriana va superar la fase de grups com a segon classificat del seu grup i posteriorment va perdre a la primera eliminatòria. Al mateix nivell, Bernat Luco no va poder superar la fase de grups en guanyar una partida i perdre’n quatre.

Finalment, al nivell I, Carles Galán va accedir al quadre final com a segon del seu grup però no va poder superar la primera ronda eliminatòria.

Ricard Alert - CPP Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.