TORNAR

La PGA Golf de Catalunya, escenari de la primera prova del XII Circuit de Golf de la temporada de l’Anoia Golf Club

Amb el VIII Torneig Global Design Zone a Caldes de Malavella

esports
Dilluns, 21 gener 2013. 15:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El camp de la PGA Golf de Catalunya a Caldes de Malavella, va donar el tret de sortida a la competició de l’Anoia Golf Club per a aquest 2013 amb el VIII Torneig Global Design Zone, el passat dissabte 19 de gener. Cal destacar la bona assistència de socis a la cita, tot i que les previsions meteorològiques eren d’allò més desfavorables, encara que finalment vàrem gaudir d’un bon temps, fins i tot del sol en alguns moment del joc, tan sols quatre gotes ens els últims forats varen obligar a obrir els paraigües.

Els participants anoiencs a la prova d'aquest passat dissabte

El recorregut Stadium Course, el més antic i digne dels circuits professionals europeus, va acollir els jugadors amb els handicaps més baixos del club, en un recorregut d’allò més dur, tant físicament com tècnica i que obliga a jugar a un molt bon nivell per sortir amb bona puntuació. La resta de jugadors, handicaps mig i superior, van disputar la prova en el recorregut Tour Course, una mica més assequible i propens a aconseguir bones targetes.

Així doncs, després de la primera prova disputada, aquest VIII Torneig Global Design Zone, els guanyadors i líders provisionals coincideixen quedant de la següent manera. En handicap inferior (fins a 17,0), la sorpresa la va donar Melcior Soler Cegarra amb 33 punts, imposant-se al gruix de favorits en aquesta classificació i lidera la classificació seguit d’Enric Sanz Lopez amb 32 i Manel Munné Ortinez i Ricard Gomez Ureña amb 31. Pel que fa al handicap mig (de 17,1 a 24,4), els tres primers classificats són, Carles Gubern Olivella amb 38 punts seguit per Eduard Vilella Sanchez amb 36 i Ricardo Fuentes Angullo i Joan Solé Vilanova amb 33 punts. I en handicap superior (de 24,5 fins a 36,0) el primer líder és Xavier Subirana Freixas que va signar la millor targeta del dia amb 40 punts seguit de Josep Casas Avante i Albert López Solé amb 34 punts i Ricard Garcia Tiscar amb 31 punts. La líder en categoria femenina és Núria Benet Pifarre amb 33 punts, seguida de Sandra López Pérez amb 28 i Imma Amat Alert amb 22 punts. En la categoria juvenil (fins a 18 anys) es va imposar Lluís Cucurull Solé amb 27 punts seguit per Manel Martí Rosich amb 22 punts.

Aquest circuit quedarà completat amb vuit proves més, de les quals el reglament permet descartar els dos pitjors resultats i una de les dues proves que es disputaran al camp d’Aravell Golf Resort per fomentar encara més la competència. Les altres proves seran Real Club de Golf La Cerdanya el 6 d’abril, Aravell el 27 d’abril, Golf Fontanals de Cerdanya el 11 de maig, Panoràmica Golf & Country Club el 15-16 de juny, Aravell Golf Resort el 6 de juliol, Golf de Barcelona divendres el 23 d’agost, coincidint amb la Festa Major d’Igualada, Golf Bonmont el 21-22 de setembre, i tot es decidirà el 16 de novembre a La Graiera amb una nova casa club esplèndida.

Debut del Tecnocim Anoia Golf Club

Aquest dissabte dia 19 també va debutar l’equip Tecnocim Anoia Golf Club, l’equip que representarà al club en la tercera divisió grup oest del Campionat de Catalunya de Clubs al camp de La Figuerola a Vandellòs amb un discret resultat de +24 situant-los en tretzena posició. Amb els següents resultats, Albert Sánchez +6, Hèctor Soler i Àngel Martínez amb +8 i no va puntar David Perona amb +9, en la modalitat de parelles els participants del club varen fer el mateix resultat de +2, Ferran Perona jugant amb Pep Granados i Xavier Martínez amb Lluís Fernández. De cada prova del campionat puntuen els 3 millors resultats individuals i el de la millor parella. El campionat consta de sis proves més, Lleida 9 de febrer, Cambrils 13 d’abril, Bonmont 11 de maig, Oller dl Mas 29 de juny, Vallromanes 7 de setembre i la final el 5-6 d’octubre al Roc 3.

I a partir d’ara s’aniran iniciant la resta de circuits de l’Anoia Golf Club, començant el 23 de febrer el XII Circuit de Pitch & Putt al camp de La Graiera amb el VIII Torneig Estanc2 de Vilanova i amb set proves més durant l’any, bonÀrea el 16-17 de març i el 4-5 de maig, Bellpuig el 1 de juny i el 26-27 d’octubre, Oller dl Mas el 20-21 de juliol i el 14-15 de setembre i la final el 10 de novembre a Portal del Roc on es farà un dinar al club nàutic de Vilanova i la Geltrú, regentat actualment pels igualadins Pep Jové i Carme Vivó

Manel Martí Rosich - Albert San José Huerta


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.