TORNAR

Creu Roja Anoia impulsa una campanya per que cap infant es quedi sense joguina

Divendres 21 de desembre, Marató de Recollida de Joguines

societat
Dimecres, 19 desembre 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Creu Roja Anoia portarà a terme aquest divendres 21 de desembre la Marató de Recollida de Joguines a la comarca. Des de diferents poblacions, ajuntaments i entitats participaran amb activitats diverses al llarg d’aquest dia. L'objectiu és que aquest Nadal cap nen es quedi sense joguina.

La Campanya de Creu Roja Anoia va néixer amb la intenció que cap nen o nena de la comarca es quedi sense una joguina nova la nit Màgica de Reis, per que 'cada joguina és un somriure'.

A part de motivar la solidaritat, també es busca conscienciar la ciutadania sobre la importància que els infants rebin joguines educatives, no bèl·liques i no sexistes, al mateix temps que es vetlla per un consum responsable.

A Igualada, un any més, es farà la Marató de Joguines al llarg de tot el divendres 21 de desembre. De 10 del matí a 9 del vespre, a la Biblioteca Central de la Plaça Cal Font d’Igualada, tothom podrà fer la seva aportació.

Un any més, l’acte s’amenitzarà amb actuacions en directe. Durant tot el dia hi haurà animació a càrrec dels pallassos solidaris de Creu Roja Cornellà.

A les 6 de la tarda, començaran dos tallers per als nens; d’una banda, 'Fes el teu arbre de Nadal' una proposta del Club Aidar i de l’altra, La Bastida ha programat una activitat que porta un nom ben suggerent 'Units pel mateix fil de vida'.

A dos quarts de 7, actuarà el grup de Bollywood La Casa de Shiva i tot seguit La Luna Mora d’Igualada realitzarà una actuació de dansa del ventre.

La jornada compta amb la col·laboració especial de Lavazza Vending, CartroBox Anoia, La Llacuna Solidària i l’Espai Dinamitzador per a la Gent Gran de Creu Roja Anoia.

A part de l’acte central d’Igualada, altres Ajuntaments i entitats de la comarca també col·laboren realitzant punts de recollida. L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, farà la marató divendres, a la Sala de Plens; Creu Roja Anoia a Piera, al Casal de Joves i Grans de Piera; l’Ajuntament de Prats de Rei tindrà un punt de recollida a l’ajuntament el dia 28 de desembre; l'Ajuntament de la Torre de Claramunt ha establert el seu punt de recollida al Centre Social de la Torre, del 17 al 21 de desembre, en horari de tarda; l'Ajuntament de Castellolí recollirà joguines al mateix Ajuntament del 10 a 19 de desembre, i l’Ajuntament de Jorba, a l’Espai Juga Jorba del 12 al 21 de desembre.

Des de Creu Roja Anoia agraeixen a les institucions i entitats que ja han realitzat els seus actes de col·laboració: el Budokan Vilanova del Camí, l’Ajuntament de Vilanova del Camí, la Casa d’Andalusia de l’Anoia, l’Ajuntament de La Pobla de Claramunt i la Casa Andalusia de Capellades.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.