TORNAR

La Bastida reivindica el dret a un habitatge amb una performance

El cotxe-llar estarà a la plaça Pius XII fins el dissabte 22

societat
Dimecres, 19 desembre 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Des de fa uns dies a la plaça PiusXII hi ha un cotxe transformat en una vivenda. Es tracta d’una performance que l’associació igualadina La Bastida ha realitzat per reivindicar el dret a un habitatge.

Foto: La Bastida

Foto: La Bastida

Un cotxe transformat en una llar. Això és l’acció que l’associació La Bastida ha fet a la plaça Pius XII d’Igualada com a acte de reivindicatiu per la gravetat de la situació que pateix la ciutat i la resta del país en relació als desnonaments.

L’objectiu de La Bastida amb aquesta performance és ‘transmetre la importància de poder tenir una llar, un refugi, un espai on viure d’una forma digne’ i per tant volen ‘promoure la reflexió a l’entorn d’aquest tema que estem patint de forma directe o indirecte’.

L’acció es suma a la plataforma Igualada x Igualada, que aquest any, a més de la recollida d’aliments d’aquest dissabte en diferents places i carrers de la ciutat, farà diverses activitats reivindicatives per conscienciar sobre el tema de l’habitatge digne i els desnonaments.

El cotxe-llar es podrà veure fins el dissabte 22 de desembre a la plaça Pius XII.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.