TORNAR

Joan Masip i Albert Kenji Matsuoka, segon i tercer al Torneig Zonal

Bernat Luco, quart en la categoria alevina

esports
Dimarts, 6 novembre 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aprofitant el pont de Tots Sants es van celebrar els quatre tornejos zonals classificatoris pel Torneig Estatal. Els jugadors del CPP Igualada CTAI van fer un gran paper al torneig de la zona 2, celebrat a la localitat empordanesa de Bàscara, que congregava els palistes de Catalunya, Balears, Aragó i Navarra.

Joan Masip, Francesc Maspi i Albert Kenji Matsuoka

Joan Masip i Albert Kenji Matsuoka van mostrar l’immens potencial del planter del club ocupant el segon i el tercer calaix del podi de la categoria infantil, respectivament. També Francesc Masip, però, va fer un molt bon campionat acabant en onzena posició després de ser eliminat als quarts de final pel seu cosí.

Tots tres palistes van superar la primera fase acabant a la primera posició dels seus respectius grups sense problemes. Posteriorment, Joan Masip va fer bons els pronòstics i es va proclamar subcampió del torneig. L’igualadí sortia com a segon cap de sèrie del torneig i va guanyar totes les eliminatòries sense dificultats fins a arribar a la final, on Mikel Padial (Balears) el va superar per 1-3.

Per la seva banda, Albert Kenji Matsuoka també va completar un excel·lent campionat on només va perdre davant de Mikel Padial per 1-3 a les semifinals. En la lluita pel tercer lloc, el jugador del CPP Igualada CTAI va superar per 3-1 a Pablo Cester (Aragó).

També en categoria infantil, Francesc Masip va caure per 0-3 als quarts de final davant del seu company de club Joan Masip. Posteriorment, l’igualadí va perdre per 0-3 davant d’Adrià Úbeda i per 2-3 davant de Sebastián Zamorano abans de guanyar per 3-0 a Daniel Fernández, tot ells catalans, per assolir l’onzena posició.

Per últim, Bernat Luco va ser l’únic representant del club a la categoria alevina. El jove jugador igualadí va quedar a la quarta posició del seu grup després de guanyar dues partides i perdre’n tres.

Ricard Alert - CPP


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.