TORNAR

Mig centenar de jugadors a l'últim torneig de Pitch&putt de l’Anoia Golf Club

El Portal del Roc va acollir la darrera competició d'enguany

esports
Dimarts, 30 octubre 2012. 16:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El passat diumenge 28 d’octubre es va disputar al camp de Portal del Roc de Vilanova i la Geltrú, el IV Torneig Rosebud Films, sisè i últim torneig del XI Circuit de Pitch&Putt de l’Anoia Golf Club amb la participació de prop de mig centenar de jugadors socis del club.

La prova celebrada a Vilanova i la Geltrú

Després d’uns dies amb una climatologia força incerta i dolenta durant la setmana, en la jornada de diumenge el temps va respectar el desenvolupament de la prova i va permetre als jugadors competir sense cap impediment. El vent només va aparèixer en els tres últims forats, i amb un camp força humit que ajudava en la recepció de les boles en els cops als green. Un bon aperitiu i un gran ambient de club va posar punt i final al circuit de pitch&putt d’enguany.

Amb totes aquestes circumstàncies de joc, els guanyadors del IV Torneig Rosebud Films varen ser, Hcp masculí fins a 4,3 Ricardo Fuentes 39 punts, Hcp masculí de 4,4 a 10,6 Salvador Gumà 41 punts, Hcp masculí de 10,7 a 21 Albert Lopez 40 punts, Hcp Femení Imma Amat 34 punts i Hcp Juvenil Manel Martí Jr. 40 punts.

Un cop disputades les sis proves a La Graiera, Bellpuig, Bon Àrea, Teià, Oller del Mas i Portal de Roc, i descartats ja els dos pitjors resultats del total de torneigs disputats, que permet el reglament del circuit, els brillants guanyadors i guanyadores són, en categoria scratch, David Perona amb 133 punts. En handicap inferior fins a 7'4, Ricardo Fuentes amb 148 punts, seguit de Ricard Gomez amb 138 i Lluís Fernandez amb 138 punts, són els tres primers classificats. En handicap mig, de 7’5 a 13’5, Salvador Gumà amb 146 punts seguit de Joan Sanjosé amb 139 i David Ribera amb 138 encapçalen la categoria i en handicap superior, de 13’6 a 21, Dídac Bravo amb 146 punts seguit d’Assumpte Pozo amb 143 punts i Josep Casas amb 139 són els millors classificats. Assumpte Pozo amb 143 punts, Maria Antònia Llambés amb 133 i Imma Amat amb 128 ocupen les tres primeres posicions en categoria femenina. En categoria infantil, Manel Martí jr, amb 136 punts ha estat el guanyador seguit de Albert SanJosé amb 130 i Bernat Martí amb 112. En handicap Sènior masculí, el triomfador ha estat Lluís Fernàndez amb 138 punts.

Anoia Golf Club


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.