TORNAR
PUBLICITAT

Victòria de mèrit del CPP Igualada CTAI

CPP Igualada 5 – CTT Sallent 1

esports
Dilluns, 29 octubre 2012. 14:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El CPP Igualada CTAI va encadenar la seva segona victòria a 1a nacional dissabte passat a Les Comes. Els igualadins van aconseguir una victòria molt important i molt treballada davant el CTT Sallent, a qui van derrotar per 5-1.

Preferent territorial

El conjunt de l’Anoia va començar avançant-se gràcies a la victòria per 3-2 de Joan Masip davant de Josep Armengol. El segon punt dels igualadins va ser igual d’ajustat; Daniel Luco va remuntar els dos jocs d’avantatge que havia aconseguit inicialment Valentí Barlam fins a imposar-se per 3-2. Amb el 2-0 al marcador global, el conjunt del Bages va fer el seu primer punt per mitjà de Ramon Sala, que va superar per 0-3 a Jordi Satorras.

El CPP Igualada CTAI, però, no va afluixar i va convertir la primera partida de la segona ronda en el 3-1 global quan Daniel Luco va guanyar per 3-0 a Josep Armengol. El punt de la victòria igualadina el va fer Joan Masip, que va vèncer per 3-1 al visitant Ramon Sala. Per últim, Jordi Satorras va superar per 3-1 a Valentí Barlam per fer pujar el 5-1 definitiu al marcador.

Derrota ajustada del segon equip a Saragossa

School Zaragoza 4 – CPP Igualada CTAI 2

El partit de 2a nacional de dissabte passat era clau per les opcions de permanència del CPP Igualada CTAI al final de temporada. Els igualadins visitaven Saragossa amb la intenció d’endur-se els punts cap al principat, però els aragonesos van acabar imposant-se per 2-4 en un partit força ajustat.

El primer punt va caure de la banda local malgrat que l’igualadí Josep Maria Alonso s’havia adjudicat els dos primers jocs davant d’Eduardo Cebollada. El palista de Saragossa va ser capaç de capgirar la situació i acabar guanyant per un ajustat 2-3. Seguidament Roger Domingo va fer l’empat pel CPP Igualada CTAI en vèncer per 3-1 a Alejandro Abad. Els aragonesos van tornar a avançar-se a la següent partida, en la qual Luis Mesquida va superar per 0-3 a Ricard Alert.

En començar la segona ronda, Roger Domingo va restablir l’empat pel conjunt català en derrotar per 3-1 a Eduardo Cebollada. El també local Luis Mesquida, però, va avançar un cop més el seu equip en imposar-se a Josep Maria Alonso per un ajustat 1-3. Finalment, Ricard Alert no va poder forçar el desempat ja que va perdre davant d’Alejandro Abad per un també molt ajustat 1-3 que va significar el 2-4 final.

L’equip de Preferent segueix sense fissures

CPP Igualada 4 – CTT Sant Quirze del Vallès B 2

A Preferent el CPP Igualada CTAI segueix superant tots els seus rivals amb relativa facilitat. La víctima d’aquesta setmana va ser el CTT Sant Quirze del Vallès B, a qui els igualadins van vèncer per 4-2 a Les Comes.

El primer punt del partit va ser obra d’Albert Kenji Matsuoka, que va imposar-se a José Antonio Jiménez per 3-1. Francesc Masip es va encarregar de fer el segon en derrotar per 3-0 a José María Álvarez. La tercera partida va caure de la banda dels visitant ja que, en aquesta ocasió, José Luis Muñoz va superar a Joan Moriana per un ajustat 1-3.

De seguida, però, Francesc Masip va tornar a puntuar pels igualadins. Al primer partit de la segona ronda, el jugador anoienc va vèncer per un clar 3-0 a José Antonio Jiménez. Albert Kenji Matsuoka no va perdonar i va sentenciar el matx derrotant per 3-1 a José Luis Muñoz. Amb la victòria ja al sarró, Joan Moriana va cedir per 2-3 davant de del visitant José María Álvarez que, d’aquesta manera, va fer el 4-2 final.

Partit complicat per l’equip de 1a territorial

CPP Igualada 1 – CTT L’Avenç 5

L’equip de 1a territorial del CPP Igualada CTAI encara no ha pogut sumar cap victòria aquesta temporada. Dissabte passat no era el moment més propici per fer-ho ja que els igualadins s’enfrontaven a un dels rivals potents de la lliga, el CTT L’Avenç. Es van fer bons els pronòstics i els barcelonins es van imposar a Les Comes per 1-5.

El marcador es va estrenar amb la victòria per 1-3 del visitant Víctor Climent davant de Juan Carlos Ortiz, que tornava d’una lesió. A continuació, el base visitant Santi Sardà no va tenir problemes per superar per 0-3 a Ferran Sallent. L’Avenç va encarrilar la victòria quan, a la següent partida, Sergio Rodríguez va imposar-se per 1-3 a Miguel Moriana.

La sentència no es va fer esperar i a la primera partida de la segona ronda Santi Sardà va guanyar per un còmode 0-3 a Juan Carlos Ortiz per fer pujar el quart punt del seu equip al marcador. Seguidament, Víctor Climent va encarregar-se de fer el cinquè punt dels visitants en vèncer per 0-3 a Miguel Moriana. Finalment, Ferran Sallent va poder fer el punt de l’honor del CPP Igualada CTAI en guanyar per 3-2 a Sergio Rodríguez.

Joan Masip s’adjudica la primera fase del Circuit Promeses individual

El cap de setmana passat es va donar inici a la modalitat individual del Circuit Promeses d’enguany. El circuit congrega els joves palistes catalans de totes les edats i els agrupa per nivells de joc. La primera jornada individual d’aquesta temporada va ser molt positiva pels joves palistes del CPP Igualada CTAI ja que Joan Masip es va proclamar campió del nivell A. El jugador igualadí va passar com a primer de grup i posteriorment va superar a David Vilardell (Falcons, 2-1), a Carlos Sánchez (Badalona, 3-0) i a Martí Folch (Olesa, 3-1) a la final.

Albert Kenji Matsuoka també va aconseguir un bon resultat al nivell A. El jugador del CPP Igualada CTAI va classificar-se com a segon de grup, va guanyar a Adrià Fernández (Badalona, 2-0) a vuitens de final i va caure derrotat davant de Carlos Sánchez (Badalona, 0-2).

Per la seva banda, Miguel Moriana va participar al nivell D del circuit, on va caure eliminat a l’eliminatòria posterior a la fase de grups. També els més petits del club van prendre part a la competició. En aquest cas, Gerard Vélez va competir al nivell E i Bernat Luco i Carles Galán ho van fer al nivell F.

Ricard Alert - CPP Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.