TORNAR
PUBLICITAT

El CPP Igualada CTAI supera clarament els canaris de Los Llanos

CPP Igualada 6 – Los Llanos de Aridane 0

esports
Dilluns, 22 octubre 2012. 15:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El cap de setmana passat el primer equip del CPP Igualada CTAI va aconseguir la seva primera victòria a la tercera jornada de la lliga d’enguany. Els igualadins van rebre la visita a Les Comes del conjunt canari de Los Llanos de Aridane, una localitat de l’illa de Tenerife. L’equip de l’Anoia es va imposar per un clar 6-0 tot i que l’arrencada del partit no va ser fàcil pel conjunt català.

El primer punt va ser obra de Jordi Satorras. Després d’un inici en el qual el jugador igualadí es va endur els dos primers jocs, el visitant Pablo J. Rocha va empatar la partida a dos jocs, per bé que no va poder evitar que Satorras acabés guanyant per 3-2. A la segona partida Daniel Luco es va imposar per un còmode 3-1 a Sandro Castro mentre que, a la tercera, Joan Masip va vèncer per 3-2 a Antonio Acosta.

Haver guanyat els tres primers punts del partit va desinflar les aspiracions de l’equip canari, que no va poder guanyar cap joc a la segona ronda d’enfrontaments. Primer va ser Jordi Satorras qui va sentenciar el matx en derrotar per 3-0 a Sandro Castro. Posteriorment, Joan Masip i Daniel Luco van obtenir el mateix resultat davant de Pablo J. Rocha i Antonio Acosta respectivament, arrodonint així la victòria fins al 6-0 final.

L’equip de Preferent segueix trepitjant fort

CC Sants 0 – CPP Igualada CTAI 6

L’equip de Preferent del CPP Igualada CTAI està en un moment de forma immillorable. El rival d’aquesta setmana no va suposar cap problema pels igualadins, que es van imposar per 6-0 a la pista del CC Sants, encadenant així la quarta victòria en quatre jornades de lliga.

En el punt inicial del matx, Joan Bertran va superar per 3-1 a Wen Yang. Seguidament Albert Kenji Matsuoka i Francesc Masip van aconseguir dues demolidores victòries per 3-0 davant de Sergio Giménez i Ramon Bofarull respectivament.

El partit va quedar sentenciat quan Albert Kenji Matsuoka va guanyar per 3-1 a Wen Yang. A continuació, Joan Bertran i Francesc Masip van arrodonir l’actuació amb dues victòries altre cop per uns molt còmodes 3-0 davant de Ramon Bofarull i Sergio Giménez respectivament.

Necessitat de reacció per l’equip de 1a territorial

CC Sant Andreu 4 – CPP Igualada 2

L’equip de 1a territorial del CPP Igualada CTAI necessita reaccionar ja que encara no ha pogut guanyar després de quatre jornades de lliga. Aquest cap de setmana els igualadins han sortit derrotats de la pista del CC Sant Andreu. Els barcelonins es van imposar per 2-4 a un equip que comença a necessitar els punts d’una forma vital.

El primer punt del partit va ser obra del palista local Fernando Otero, que va superar a l’anoienc Eloi Zaragoza per un clar 1-3. A la següent partida Joan Moriana va empatar el partit pels igualadins en vèncer per 3-0 a Jordi Rebate. Els barcelonins, però, van avançar-se de nou quan Joan Llàcer va imposar-se per 1-3 a l’igualadí Matías Blanco.

En començar la segona volta, el base local Fernando Otero va tornar a demostrar la seva superioritat superant per un còmode 0-3 a Joan Moriana. Amb el 1-3 al marcador global, Eloi Zaragoza no va poder evitar que Joan Llàcer sentenciés l’encontre en guanyar per 1-3. Per últim, Matías Blanco va tancar el marcador derrotant a Jordi Rebate per un ajustat 3-2 que va establir el 2-4 final.

Comença el Circuit Promeses per equips

Aquest cap de setmana va començar el Circuit Promeses per equips, en el qual el CPP Igualada CTAI participarà aquest any amb un únic equip. Els igualadins van quedar enquadrats al nivell B juntament amb set equips més, que es van desplaçar a Cardedeu per competir en eliminatòries directes.

El CPP Igualada CTAI va passar l’eliminatòria de quarts de final en superar per 3-0 al CTT Cardedeu B, però no va poder accedir a la final en perdre per un ajustat 1-2 davant el CTT Cardedeu A. Finalment, els igualadins van quedar en una meritòria quarta plaça, considerant que sortien com a cinquens caps de sèrie, en perdre per 1-2 en la lluita pel tercer lloc.

CPP Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.