TORNAR

El Molí Nou acull l'XI Torneig Frontennis d'Igualada amb pilota preolímpica

Es van aplegar els millors jugadors de Catalunya

esports
Dilluns, 8 octubre 2012. 17:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest dissabte i diumenge, 6 i 7 d’octubre, al Frontó del Molí Nou, es va celebrar l’XI Torneig Frontennis d’Igualada amb pilota preolímpica, cita esportiva en la qual van participar les millors de Catalunya i una parella valenciana, actual subcampiona d’Espanya. Les 16 parelles inscrites van ser convidades per rigorosa invitació, de les quals dues eren del Club Frontennis Igualada.

Tots els participants al torneig

Els guanyadors van ser la parella valenciana formada per Francisco Garcia (Fran) i Julián Contreras, que es van imposar a la final a Víctor Mariscal i Sergi Solanas, en una partida molt dura, igualada fins al final i digna de veure, on la parella catalana va fer suar de valent als valencians.

Els semifinalistes van ser les parelles formades per Pol Dalmases i Albert Carricondo i Xavi Dalmases i Albert Gargallo, que també van demostrar un altíssim nivell de joc, com tota la resta de participants.

Finalment es va fer l’acte de lliurament de trofeus dels dos campionats, XI Torneig de Frontennis d’Igualada i XVII Open Fira d’Igualada, on els organitzadors, el Vicepresident de la Federació Catalana de Pilota, Jordi Albanell, l’alcade d’Igualada, Marc Castells, van reconèixer l’èxit d’aquests campionats tant per part dels esportistes com de l’organització.

XVII Open Fira d'Igualada

Les finals de 1a i 2a categoria es varen celebrar el dimecres 3 d’octubre a la tarda, ja que es van haver de suspendre el dissabte 29, dia de la Fira, per pluja. La classificació de l’Open va queda de la següent manera:

Primera categoria:

1r. Juan Pedro Moreno – Antoni Font

2n. Marc Esteve – Manolo Becerril

3r. Pablo Alessander – Francisco Machado

Segona categoria:

1r. Julià López i Dani Freixa.

2n. Jordi Romero – Raul Romero

3r. Xus - Edu

Tercera categoria:

1r . David - Jorge

2n. Oliver - Peralta

3r. Pol - Seuba

Quarta categoria:

1r. Roberto – Eusebio

2n. Andrés - Pedro

3r. Cobo - Cobo

En línies generals, el XVII Open Fira d’Igualada, va ser un èxit tant d’organització com d’esportiu, on es va notar una puja de nivell en les 4 categories. El nombrós públic assistent, durant tot el campionat, va poder gaudir d’un dels millors Open.

Antoni Font i Claramunt


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.