TORNAR

Nacho Fajardo i Bernat Jaume brillen a Igualada i Pamplona respectivament

En el campionat de Catalunya i al Torneig de la AG San Juan respectivament

esports
Dilluns, 8 octubre 2012. 16:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Els joves del club, Nacho Fajardo i Bernat Jaume van brillar i molt el passat cap de setmana a Igualada, Nacho durant el campionat de Catalunya de 11 i 15 anys i a Pamplona, Bernat en el torneig cinquetenario de la AG San Juan.

Tots els participants al campionat

Bernat va assolir per primer cop les semis d’un gran sènior a Navarra. Com a cap de sèrie 14 del torneig va esquivar les 2 primeres rondes de prèvies. A 1a ronda va dominar 3-0 al campió del país basc Alberto Ferreiro. A vuitens va fer el mateix davant Javier Cabezudo de Navarra i a quarts desprès d’un gran partit va guanyar al actual campió sènior de Navarra Javier Villanueva per 3-2.

A semis va caure lògicament davant Alex Garbi, número 2 d’Espanya absolut per 11-4, 11-9, 11-4. Pel tercer i quart lloc va cedir 3-2 en un altre gran partit, davant el número 8 d’Espanya Aitor Zunzunegui de Palència.

Pel que fa al júniors, Igualada va viure un nou èxit de la nostre pedrera ja que el jove Nacho Fajardo amb solament 8 anys va dominar la categoria de S11 guanyant la final 3-1 davant Pablo Dolz del CN St. Andreu. En aquesta categoria, Roger Ortiz fou tercer i Roger Domenech i Nil Aguilera van quedar primer i segon de consolació.

A sub 15, cal destacar el bon campionat del J.A. Pallejà que fou tercer desprès de caure davant el Nilo Vidal de La Pineda, més tard campió. També a sub 15, bon resultat del Ricard Aguilera que va dominar la final de consolació davant el barceloní Pol Rami.

A nivell femení, les nostres noies també van destacar amb la Mar Aguirre subcampiona a S15 enfront la vallesana Maria Pajares i amb la Mireia Graell tercera i la seva germana Alba quarta. En aquesta mateixa categoria la Laia Aguilera va guanyar la consolació.

Finalment, les més petites també van tenir competició a S11 destacant la Julia Seuba, tercera classificada final.

Esquaix Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.