TORNAR

Derrota del CPP Igualada CTAI en l’estrena a 1a nacional

CPP Igualada 2 – CTT Olot 4

esports
Dilluns, 8 octubre 2012. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El primer equip del CPP Igualada CTAI va estrenar la lliga de 1a nacional d’enguany dissabte passat a Les Comes. El partit de debut era davant d’un rival conegut i complicat com és el CTT Olot, i els igualadins no van poder evitar que el conjunt de la Garrotxa s’imposés per 2-4.

Preferent territorial

El primer punt del partit va ser pel CPP Igualada CTAI ja que Daniel Luco va superar per 3-0 a Joan Toledo. Tot seguit va arribar l’empat de l’Olot de la mà d’Òscar Gallego, que va derrotar a Lluís Graells per 0-3. Els visitants van avançar-se a la següent partida quan Jordi Gavín va imposar-se per 2-3 a Jordi Satorras.

En el primer partit de la segona ronda, els de la Garrotxa van ampliar l’avantatge que duien. Aquest cop el punt va ser obra d’Òscar Gallego, que va derrotar per 1-3 a Daniel Luco. Els de l’Anoia, però, van intentar la remuntada quan Jordi Satorras, a la següent partida, va vèncer per un plàcid 3-0 a Joan Toledo. L’Olot, però, no va perdonar i va sentenciar el partit per mitjà de Jordi Gavín, que va superar a Lluís Graells per un còmode 0-3 per fer el 2-4 pels visitants.

Primera victòria a 2a nacional davant del Pamplona

CPP Igualada 4 – CN Pamplona 2

L’equip de 2a nacional del CPP Igualada CTAI va aconseguir dissabte passat a Les Comes la primera victòria a la categoria en el seu segon partit. El partit enfrontava els igualadins amb el conjunt navarrès del CN Pamplona, que arribava com a líder de la lliga després del primer partit de lliga.

El matx va començar bé pel conjunt de l’Anoia, que es va avançar per mitjà de la victòria per 3-0 de Joan Masip davant del sud-americà Jorge Bedoya. El segon punt també va caure de la banda local gràcies a Roger Domingo, que va superar a Eneko Erviti per 3-1. Seguidament, el navarrès Ixak Duran va fer el primer punt del seu equip en guanyar a Ricard Alert per 1-3.

El primer partit de la segona ronda va servir perquè el CPP Igualada CTAI ampliés el seu avantatge; Joan Masip va vèncer per un ajustat 3-0 a Eneko Erviti. El Pamplona, però, va tornar a retallar distàncies quan el sud-americà Jorge Bedoya va imposar-se per un ajustat 1-3 a Ricard Alert. Els igualadins, doncs, havien de guanyar el següent punt si volien evitar arribar als dobles. Roger Domingo va començar guanyant el primer onze davant d’Ixak Duran, però el palista navarrès va endur-se els dos següents. Quan semblava que el partit se n’anava al punt de desempat, Roger Domingo va ser capaç de capgirar la situació i adjudicar-se els dos darrers onzes fins a guanyar per 3-2 i fer així el 4-2 definitiu.

El proper partit del CPP Igualada CTAI a 2a nacional serà d’aquí a tres setmanes a Saragossa, en el que serà el primer desplaçament fora de Catalunya de la temporada.

Victòria per la mínima a Preferent

UE Sant Cugat 3 – CPP Igualada 4

A Preferent, el CPP Igualada CTAI va sumar la segona victòria en dos partits. Els igualadins van visitar la complicada pista del Sant Cugat, d’on van marxar amb una ajustada victòria per 4-3.

En la partida inicial del matx, el veterà Joan Pareja va derrotar per 0-3 a Albert Kenji Matsuoka, avançant d’aquesta manera al conjunt local. Joan Bertran va ser l’encarregat de fer l’empat pel CPP Igualada CTAI en vèncer per 3-0 a Jaume Tarraso. A continuació els de l’Anoia es van posar per davant al marcador gràcies a la victòria de Francesc Masip davant d’Ernest Galindo.

En començar la segona ronda, però, els vallesans van tornar a empatar el partit de la mà de Jaume Tarraso, que es va imposar per 1-3 a Albert Kenji Matsuoka. Els locals no es van aturar aquí sinó que van agafar el timó del partit quan, a la següent partida, Joan Pareja va guanyar per 1-3 a Francesc Masip per fer pujar el 2-3 al marcador global. Quan semblava que Joan Bertran no havia de tenir cap problema per forçar el desempat després d’haver apallissat a Ernest Galindo en els dos primers onzes, el jugador del Sant Cugat va ser capaç d’igualar la partida a dos jocs. Finalment, però, el palista igualadí va acabar imposant-se per 3-2 per portar el partit als dobles.

A la partida de dobles, la parella del CPP Igualada CTAI Bertran – Matsuoka va poder superar per un ajustat 3-0 a la parella vallesana Pareja – Tarraso per endur-se una valuosa victòria per 4-3 de tornada cap a l’Anoia.

L’equip de 1a territorial surt derrotat d’una pista complicada

CTT Ateneu Poblenou 5 – CPP Igualada 1

L’equip de 1a territorial del CPP Igualada CTAI, per la seva banda, no va poder evitar la derrota a la difícil pista del CTT Ateneu Poblenou. Els igualadins van perdre per 1-5 i hauran d’esperar al següent partit per intentar sumar la primera victòria de la temporada.

De bon inici, Antonio Castillo va posar per davant els barcelonins en superar per 1-3 a l’igualadí Juan Carlos Ortiz. Guillem Tapia va transformar el segon punt dels del Poble Nou en vèncer a Joan Moriana per 1-3. El partit es va posar ja molt costa amunt pel CPP Igualada CTAI quan Daniel Perseguer va fer el 0-3 global en guanyar per 0-3 a Matías Blanco.

La sentència no es va fer esperar gens ni mica i, a la primera partida de la segona ronda, Guillem Tapia va derrotar a Juan Carlos Ortiz per un còmode 0-3 per fer el quart punt del conjunt de Barcelona. El palista local Antonio Castillo va fer el 0-5 en imposar-se per 1-3 a Matías Blanco i, finalment, Joan Moriana va fer el punt de l’honor igualadí guanyant a Daniel Perseguer per 3-1.

CPP Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.