TORNAR

Les finals del XVII Open de Frontennis d’Igualada suspeses per la pluja

Igualada acull l’11a Edició de Frontennis

esports
Dimarts, 2 octubre 2012. 18:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest dissabte passat, 29 de setembre, s’havien de jugar les finals del XVII Open de Frontennis Fira d’Igualada i seguidament el lliurament de premis amb l’assistència de les pubilles i autoritats. A causa de la pluja, que va caure durant tot el dia, el Club Frontennis Igualada es va veure obligat a suspendre els actes.

Les finals que s’havien d’haver disputat el dia de la pluja, es jugaran aquest dimecres dia 3 d’octubre.

La final de primera categoria es disputarà de 8 a 9 i la jugaran Antoni Font i Juan Pedro Moreno i Marc Esteve i Manolo Becerril. La final de segona categoria es jugarà de 9 a 10 i la disputaran Jordi Romero i Raúl Romero i Julià López i Dani Freixa.

El lliurament de premis es celebrarà el diumenge 7 d’octubre a les 12:30h. coincidint amb l’ XI Torneig de Frontennis Igualada.

XI Torneig Frontennis Igualada

La ciutat d’Igualada acollirà aquest cap de setmana, dies 6 i 7 d’octubre l’ XI Torneig Frontennis d’Igualada amb pilota preolímpica, a les instal·lacions de la Piscina del Molí Nou, amb la col·laboració del Patronat Municipal d’Esports de la ciutat. Durant tot el dissabte les parelles inscrites jugaran les fases de classificació per a les finals. El diumenge les parelles classificades jugaran els quarts, les semifinals i a les 12:30 hores la final. Les 4 millors parelles classificades rebran premis en metàl·lic.

La directiva del Club Frontennis Igualada, encapçalada per Miguel Vivar, s’esforçarà al màxim per a què aquest esdeveniment resulti tot un èxit, reunint les millors parelles de Catalunya i una de València actual Subcampiona d’Espanya.

Esperem aquest cap de setmana gaudir d’aquest esport amb el seu màxim nivell i, cridem a tot a l’aficionat que en vulgui gaudir vingui al Frontó Municipal d’Igualada al Molí Nou.

Antoni Font i Claramunt


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.