TORNAR

David Martínez i Carme Riera guanyen el torneig de la Fira 2012

David Aguilar guanya la segona i el jove Nacho Fajardo o fa a tercera categoria

esports
Dimarts, 2 octubre 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
David Martínez per segon cop en la seva trajectòria i Carme Riera, que hem perdut ja la compte, és va proclamar campions del campionat d’Igualada i comarca d’esquaix.

Tot i l’absència d’alguns dels jugadors favorits, com el germans Jaume que jugaven el estatal de segona o el quatre cops campió Edgar Valls, Sergi Martínez o mateix Toni Jiménez, res no treu mèrit al David Martínez feliçment recuperat per la competició desprès de quasi be un any sense fer-ho.

El David va dominar la final davant d’un altre gran jugador del club com és el també veterà Francesc Xavier Torelló guanyador d’aquest torneig en 6 edicions. El David va anar a per la final des del primer punt. Va jugar segur en tot moment de la victòria i va resoldre 3-2 la final. Tercer fou Lluís Fernàndez i quart Toni Valldaura.

Pel que fa a la categoria femenina, victòria de ja veterana Carme Riera, qui els anys no passen per ella i va anar guanyant tots el partits davant rivals tres o quatre vegades més joves. Un exemple de longevitat i participació. Subcampiona fou la Mireia Graell i tercera la Berta Aguirre.

A segona masculina David Aguilar va dominar una categoria que ha guanyat més d’un cop. Segon classificat fou Carles Sánchez i tercer David Sanuy.

Finalment la tercera fou terreny abonat pels més joves amb victòria final de Nacho Fajardo davant el Ricard Aguilera amb el Javi Fajardo en tercer lloc.

L’acte final de cloenda amb les pubilles i representants municipals va posar punt i final al 26è campionat d’Igualada i comarca.

Esquaix Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.