TORNAR

El Trofeu Ramon Orga se’n va a mans de l’Almoster

CPP Igualada 3 – CTT Almoster 4

esports
Dilluns, 1 octubre 2012. 11:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Dissabte passat, coincidint amb la fira d’Igualada, es va celebrar a Les Comes la 40a edició del Trofeu Ramon Orga. Enguany el trofeu va coincidir amb el debut del segon equip del CPP Igualada CTAI a la lliga de 2a nacional, on acaba de pujar. A més, l’ocasió va servir per presentar la nova samarreta de l’entitat. El rival va ser també un nouvingut a la categoria i un vell conegut dels igualadins, el CTT Almoster. Així doncs, el partit es preveia molt igualat com, de fet, va acabar sent. Ni el temps ni la sort, però, van acompanyar, i l’Almoster va acabar enduent-se la victòria i el trofeu per 3-4.

Els participants al Trofeu Ramon Orga

El partit va començar molt bé pel conjunt local: en primer lloc Joan Masip avançava l’Igualada en derrotar per 3-0 a Sergi Ciurana. A la següent partida, Roger Domingo va ampliar aquest avantatge guanyant per 3-0 a Marc Piñol. A continuació, però, l’Almoster va retallar distàncies per mitjà de Marc Zúñiga, que va superar a Ricard Alert per 0-3.

A la primera partida de la segona ronda, Sergi Ciurana va empatar el matx en vèncer per 1-3 a Roger Domingo. Joan Masip, però, va tornar a posar per davant els igualadins quan, a la següent partida, va superar a Marc Zúñiga per 3-1. El conjunt visitant encara va tornar a empatar, forçant així la partida de dobles; va ser Marc Piñol qui va guanyar per 1-3 a Ricard Alert. Als dobles, la parella tarragonina Ciurana – Piñol va fer una gran partida que els va permetre imposar-se per 0-3 a la parella local Masip – Domingo, establint així el 3-4 definitiu.

Per últim, el mateix Ramon Orga, fundador del club, va fer el lliurament del trofeu als campions de la present edició. Els igualadins, per la seva banda, esperaran poder aconseguir la victòria la propera setmana en la visita del conjunt navarrès del Natación Pamplona a Les Comes.

Bon debut del CPP Igualada CTAI a Preferent

CPP Igualada 5 – Falcons Sabadell A 1

El segon debut de la jornada pel CPP Igualada CTAI sí que va acabar bé. El tercer equip del club també va estrenar categoria, la Preferent territorial, on va aconseguir una victòria per 5-1 davant dels Falcons de Sabadell A.

Els igualadins van anar per feina i es van adjudicar els tres primers punts dels partit. Primer va ser Albert Kenji Matsuoka qui va avançar els anoiencs en derrotar David Vilardell per 3-0. Posteriorment, Francesc Masip va remuntar els dos jocs d’avantatge que havia aconseguit Ramon Carceller fins a guanyar-lo per 3-2. Jaume Gamisans fer el tercer punt en vèncer a Santi Carol per un ajustadíssim 3-0.

A la primera partida de la segona ronda, els visitants finalment van poder reaccionar. El sabadellenc David Vilardell va fer l’únic punt del seu equip en guanyar a Francesc Masip per 2-3. Albert Kenji Matsuoka, però, es va encarregar de desfer qualsevol esperança dels visitants en imposar-se per 3-0 a Santi Carol per fer pujar el 4-1 al marcador global. Finalment, Jaume Gamisans va superar per 3-2 a Ramon Carceller per signar el 5-1 definitiu.

Derrota en l’estrena a Primera territorial

CPP Igualada 2 – CTT Ripollet 4

El CPP Igualada CTAI va completar l’estrena de categories amb el partit de Primera territorial. Els igualadins no van poder debutar amb victòria ja que el CTT Ripollet va completar un bon partit per vèncer per 2-4 a Les Comes.

El primer punt va ser obra del visitant Àlex Rico, que va superar per 1-3 a Juan Carlos Ortiz. Seguidament, l’igualadí Joan Moriana va guanyar a Júlia López per 3-1, fent així l’empat pel CPP Igualada CTAI. Els del Vallès van tornar a avançar-se quan David Llorens va imposar-se per 1-3 a Eloi Zaragoza.

A la primera partida de la segona ronda, Joan Moriana va seguir mantenint el seu equip al partit en vèncer a Àlex Rico per 3-0, fet que suposava l’empat a dos global. El Ripollet, però, va tornar a agafar el timó del partit i va guanyar les dues següents partides: primer era David Llorens qui superava a Juan Carlos Ortiz per 1-3, i després Júlia López aconseguia el mateix marcador davant d’Eloi Zaragoza per establir el 2-4 final.

CPP Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.