TORNAR

11a edició del Correllengua a La Llacuna

Aquest cap de setmana, 29 i 30 de setembre

cultura
Divendres, 28 setembre 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest cap de setmana, 29 i 30 de setembre, La Llacuna celebrarà el seu 11è Correllengua, organitzat per diverses entitats.

Correllengua a La Llacuna 2010. Foto: Joan Gol

Els actes començaran a les 5 de la tarda, amb jocs a la plaça Major per a grans i petits. Al vespre, a partir de 2/4 de 10, hi haurà sopar a la plaça a base d’aperitiu, llom, xistorra i cansalada a la brasa, pa amb tomàquet, vi, aigua, postres i cafè. La vetllada acabarà amb jocs tradicionals, danses i gresca catalana.

Els actes del diumenge començaran cap a tres quarts d'una amb una cercavila. Aquesta començarà a les escoles i comptarà amb la participació de les colles de cultura popular del poble i les colles convidades dels Bastoners del Montserratí i els Gegants de Sant Joan de Mediona. Al arribar a la plaça Major hi haurà la ballada final, un petit concert de la Coral La Cuitora i la lectura del manifest.

La jornada acabarà amb dinar popular (aperitiu, mongetes amb botifarra, pa, vi i aigua, fruita, cafè i cava) i sobretaula. Els tiquets del sopar costen 8€ anticipats i 10€ el mateix dia, i els del dinar 10€ anticipats i 12€ el mateix dia. També hi ha un pack dels dos tiquets per 15€. Es poden comprar al Forn i a Cal Travé.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.