TORNAR
PUBLICITAT

Excel·lent inici dels palistes del CPP Igualada CTAI a l’Open Catalunya

Fins a cinc palistes del club han participat en la primera fase de la temporada

esports
Dimarts, 25 setembre 2012. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Totes les competicions de la temporada van arrencant aquestes setmanes i el cap de setmana passat va ser el torn de l’Open Catalunya, del qual es va disputar la primera fase d’enguany. Fins a cinc palistes del planter del CPP Igualada CTAI hi van participar i van obtenir uns resultats molt destacats.

D'esquerra a dreta, Joan Masip, Francesc Masip i Albert Kenji Matsuoka

A la categoria Sènior B hi va participar el jugador infantil Joan Masip, que va acabar en una fenomenal tercera posició final. Després de superar sense problemes la fase de grups, l’igualadí va derrotar a Francesc Castillo (Sant Cugat) i a Albert Soler (Borges) per 3-2 fins que va perdre per 1-3 a les semifinals davant d’Albert Arcos (Calella). En la lluita pel tercer i quart lloc, Joan Masip va superar per 3-1 a Álvaro Barreneche (Nàstic), fet que li va permetre assolir l’ascens a la categoria Sènior A de cara a la propera fase.

També va aconseguir l’ascens de categoria Albert Kenji Matsuoka. En aquest cas, el palista igualadí es va proclamar subcampió a la categoria Infantil A. El jugador infantil del CPP Igualada CTAI es va classificar per les semifinals quedant en la primera posició del seu grup i va accedir a la final derrotant per 3-0 a Abel Martínez (Calella). A la final, però, l’igualadí va veure com Sergi Artacho (La Bisbal) li remuntava els dos jocs d’avantatge que havia aconseguit inicialment fins a imposar-se per 2-3.

Per la seva banda, Francesc Masip, també infantil, va participar a la categoria Juvenil A, on va poder guanyar una partida al seu grup. Finalment, Gerard Vélez i Carles Galán van prendre part a la categoria Aleví B de l’Open, on tots van guanyar dues partides i en van perdre tres als seus respectius grups, completant així una bona actuació.

CPP Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.