TORNAR

Unes 3.500 persones passen pel rrrrec Festival

El punt àlgid va ser el concert de Puntí

cultura
Dimarts, 18 setembre 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Un any més el Rrrrec Festival ha estat tot un èxit. Segons els organitzadors unes 3500 persones, gran i petits, van passar dissabte pel ‘Vapor de Baix’ per gaudir dels tallers infantils i familiars, i dels concerts programats. El punt àlgid de la jornada va ser el concert d’Adrià Puntí.

2a edició del rrrrec festival. Foto: Marc Vila

2a edició del rrrrec festival. Foto: Marc Vila

2a edició del rrrrec festival. Foto: Marc Vila

Dissabte el pati del Vapor de Baix es va quedar petit de seguida per aplegar als 3500 visitants que van passar pel Rrrrec Festival. Un esdeveniment obert a tothom on es barreja cultura, art i sobretot molta música amb un únic objectiu: potenciar i integrar el barri adober a Igualada.

Manel Caro, membre de l’associació La Bastida, afirma que estan ‘molt contents de la boníssima resposta del públic’. Un públic que va sorprendre als organitzadors per que ‘hi havia molta gent de fora d’Igualada, de fora de la comarca, i d'edats molt variades’.

Durant tota la tarda es van realitzar tallers infantils i familiars de dibuix i color i diversos jocs de taula educatius. Totes aquestes activitats es van combinar amb les actuacions musicals d’Albatros i Alado Sincera, Will Specter y los Fatus, i Ix!

El punt àlgid de la jornada va ser a mitjanit, quan va pujar a l’escenari del Rrrrec Festival Adrià Puntí. Des de La Bastida es calcula que unes 2000 persones van assistir al concert on el cantant va presentar el seu treball 'Viatge d’un savi vilatrista cap enlloc'. Una vegada més, Puntí va fer vibrar al públic amb les seves cançons i va demostrar el seu bon estat de forma dalt dels escenaris.

Pensar en la tercera edició

Després de l’èxit d’aquesta segona edició, Manel Caro afirma que ‘ja pensem en celebrar un tercer Rrrrec Festival’ amb un repte molt gran a sobre la taula que és ‘repetir amb qualitat de música’.

Local social i cultural

L’associació igualadina La Bastida treballa perquè el Rec d’Igualada continuï sent un barri viu i actiu, i per això, segons ha avançat Manel Caro ‘estem treballant en la rehabilitació d’un dels espais del Vapor de Baix per crear la seu social de l’associació i disposar d’un espai cultural per a fer-hi diversos actes’.


5 Comentaris

M

Miquel Romanyac

21 de setembre 2012.11:38h

Respondre

Puntí molt bé.
Les performances entre actuacions bé.
Ara, si allà hi van passar mil persones ja serien moltes.
Això que fan alguns festivals de voler triplicar la gent que hi ha estat ho trobo... Llegir més molt lleig.

A

Albert

18 de setembre 2012.19:59h

Respondre

Enhorabona per la iniciativa i l’èxit. Tan de bo tots els esforços per donar vida al Rec no caiguin en el desànim general. Vinga,a preparar el rrrrEC 2013!

U

Una més

Pays Basc

18 de setembre 2012.13:08h

Respondre

És preciós veure la capacitat de crear i compartir l’art i la cultura lliure. Gràcies a molta predisposició de la gent perquè un altre món més humà i amb sentit sigui possible. I així,... Llegir més poder vibrar els nostres cors sentint-nos més vius i feliços.

GRÀCIES A LA GENT

I

GRÀCIES A LA BASTIDA PER LA SEVA CAPACITAT DE FER DELS SOMNIS REALITAT

M

Maria Santfores

Igualada

18 de setembre 2012.08:34h

Respondre

Gràcies a tots! M’ho vaig passar molt bé! Vida al rec!

N

Nuria

Odena

18 de setembre 2012.08:01h

Respondre

Un gran festival i el Puntí genial!! els que es pensaven que estava acabat s’equivocaven. Felicitats a l’organització!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.