TORNAR

Cròniques de l'Igualada Hoquei Línia

Cap de setmana del 15 i 16 de setembre

esports
Dilluns, 17 setembre 2012. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Diumenge es va disputar el Torneig Fira d'Igualada d'Hoquei Línia, que servia de presentació dels equips igualadins de la nova temporada que encetarem aquest cap de setmana. Aquesta temporada perdem l'equip femení que estava a mitges amb les noies de Premià, i guanyem l'equip d'alevins que puja amb molta força, tenim jugadors i jugadores nous sobretot en categories inferiors, però també en la categoria aleví i infantil, el club està creixent en nombre de jugadors i encara pot créixer en nens i nenes de la categoria benjamí, la dels nens i nenes de 5è i 6è de Primària, si vols aprendre a patinar bé i jugar en un equip on aprenguis a compartir i a formar-te com a jugador i com a persona, tenim una samarreta per tu. Els juvenils i sèniors completen els equips del club, sense perdre de vista les noies que la propera temporada tornaran a fer equip, molts reptes per aquesta temporada, però amb visió a llarg termini amb moltes millores...

Foto de presentació dels equips del club

Els equips convidats han estat en les categories inferiors el C.H.L. Premià i en Juvenils i sèniors l'Associació Esportiva Sant Andreu.

Pre-Benjamins

Igualada H.L. 7 Vs C.H.L. Premià 0

Els més menuts de l'Igualada han fet un gran partit, on la superioritat de jugadors, ha donat un impuls que poc a poc han anat superant als jugadors del maresme, aquest han ofert una bona resistència que poc a poc ha anat cedint davant de l'empenta dels igualadins. Una vegada superat els set gols, ja no es van anotar cap més. Amb aquest fet, volíem anteposar la formació per sobre dels resultats, el jugar i d'aprendre per sobre de punts i gols, compartir i gaudir del patinatge i de l'hoquei, amb el premi d'una medalla pe la seva participació, sens dubte es van emportar un grat record d'una gran matinal.

Porter: Unai Gràcia.

Jugadors de camp: Jordi Cano,Marc Fusté, Jan Gamboa, Ian López, Laia Mercadé, Àlex Sánchez, Arnau Santano i Biel Segura.

Benjamins

Igualada H.L. 2 Vs C.H.L. Premià 4

Els benjamins han fet un bon partit, aquests amb l'ajuda dels prebenjamins els més menuts, que aquesta temporada recolzaran als benjamins que son en minoria, el treball ha estat intens i els minuts jugats i els que jugaran faran un equip molt competitiu ben aviat.

Si mirem d'il·lusió i les cares d'aquest jugadors/es podem afirmar que s'ho passaran molt be, que jugaran i es faran bon jugadors i millors persones.

Porter: Martí Sabaté

Jugadors de camp: Àlex Cano, Roger Ferrer, Mariona Vila, Jordi Cano,Marc Fusté, Jan Gamboa, Ian López, Laia Mercadé, Àlex Sánchez, Arnau Santano i Biel Segura.

Alevins

Igualada H.L. 2 Vs C.H.L. Premià 5

Els alevins estrenen categoria la passada temporada no van tenir equip, amb nous jugadors i moltes ganes d'aprendre es van trobar amb un Premià molt sòlid que han fet suar de valent als jugadors/es igualadins/es que han ofert una bona impressió.

A l'igual que els prebenjamins i els benjamins, els alevins tenen entrenador nou que mira de treure el millor de cada jugador/a i aprendre el màxim, ara toca conjuntar l'equip i treballar de valent, ja que aquest equip participarà en una lligueta espanyola amb desplaçaments a Bilbao, Madrid i Valladolid, una magnífica experiència que farà progressar i conèixer altres equips i com juguen fora de Catalunya.

A la lliga catalana, tindran al davant una de les lliges més potents, que ha de marcar l'aprenentatge dels nostres jugadors/es. Endavant amb la nova temporada plena de nous reptes i molts companys nous que dona una gran empenta a l'equip, molt més complert i equilibrat.

Porter: Oriol Sánchez i Sergio Pérez

Jugadors de camp: Marc Cano, Alba Ferrer, Lluc Figueras, Èric Gamboa, Àdam Gràcia, Àdam Gràcia, Adrian Pajares, Samuel Piqué, Paula Sabaté,Maria Somacarrera i Gal·la Torrents.

Juvenils

Igualada H.L. 4 Vs A.E. Sant Andreu 5

Els juvenils han iniciat el partit una mica adormits, això i trobar-se al davant als porters igualadins, ja que en aquest partit amistós els jugadors barcelonins no portaven porter i van jugar amb un igualadí donava un toc diferent al partit per no dir estrany.

Una vegada assumit el joc, els igualadins ja anaven un parell de gols enrere, fins que van despertar, en defensa estaven jugant massa tous afavorint els contracops ràpids dels barcelonins i en atac no s'acabava de jugar en equip amb atacs massa individualistes, que no portava en lloc a l'equip,quan es va començar a treballar en equip els igualadins van retallar l'avantatge fins al resultat final 4-5.

Els jugadors igualadins hauran de treballar molt per aconseguir els resultats de la temporada passada, però també creure una mica més en les possibilitats dels altres i no mirar de veure la grada molt plena i voler ser l'estrella del partit, s'ha de continuar treballant en equip que es com hem aconseguit les millors fites i com millor hem jugat, benvinguts a la nova temporada.

Porters: Miquel Rabell i Jordi Marimon.

Jugadors de camp: Xavi Àlvarez, Roger Mas, Albert Mudarra, Clàudia Navarro,Hector Rodríguez,Carles Sanllehí i Marc Torrents.

Sèniors

Igualada H.L. 2 Vs A.E. Sant Andreu 7

L'equip sènior també feia el seu debut en competició, fins ara el treball físic i l'inici dels entrenaments per començar a rodar de nou ha portat els igualadins a l'inici d'aquesta temporada amb un nivell i el to físic una mica més baix de l'esperat.

El Sant Andreu ha esdevingut un equip massa complert pels igualadins que sempre han anat a remolc dels jugadors barcelonins en tots els aspectes.

Molt de treball queda per davant, però també molta il·lusió, jugadors molt joves però amb gran talent esportiu que s'han d'anar polint com un diamant, poc a poc sense presa però sense pausa, el límit esportiu està molt alt, lluitar per ser la propera temporada a la lliga espanyola, aquest repte molt important marcara el treball i els objectius, però sobre tot farà que el joc de l'equip quedi marcat, amb un final de temporada i uns play off a finals de maig.

Avui resta fer una bona avaluació per millorar tot el que no ha funcionat, son moltes coses a avaluar, però hi ha confiança amb l'equip, en tots els jugadors, benvinguts a la nova temporada, al gran repte esportiu.

Porter: Pol Valls i Miquel Rabell.

Jugadors de camp: Jaume Doncel (C), Nil Doménech, Samuel Ferrera, David lópez, Edgar Mudarra, Xavi Àlvarez, Hèctor Rodríguez, Albert Muntadas i Marc Valls.

Igualada Hoquei Línia


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.