TORNAR

El rrrrec Festival porta art, cultura i música al barri adober

Adrià Puntí encapçala el cartell musical

cultura
Divendres, 14 setembre 2012. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’associació de La Bastida ja ho té tot a punt per celebrar aquest dissabte el Rrrrec Festival. Una jornada plena d’activitats per a grans i petits i on la música tindrà un protagonisme especial amb l’actuació destacada d'Adrià Puntí. Tot plegat amb l’objectiu de donar llum el barri adober d’Igualada.

Cartell

Rrrrec festival 2011. Foto: Marc Vila

L’associació igualadina La Bastida treballa perquè el Rec d’Igualada continuï sent un barri viu i actiu, que convisqui amb naturalitat amb altres activitats, i que esdevingui un espai de present i futur de la ciutat.

Amb aquest esperit i intencions es celebra aquest dissabte la segona edició del Rrrrec Festival, un esdeveniment obert a tothom i on es barreja cultura, art i sobretot molta música. L'escenari del festival serà el El vapor de baix, un conjunt fabril del segle XIX situat al carrer de la creueta.

Tallers i música

La jornada començarà a les 6 de la tarda amb un seguit de tallers de dibuix i color per a infants de 4 a 10 anys. També es realitzarà un mural de pintura a càrrec de Xavier Mula i Albert Vendrell
, i un munt de jocs de taula educatius i familiars pels petits i no tant petits de la casa.

Totes aquestes activitats es combinaran amb actuacions musicals de grups igualadins com Albatros (19.30h) i Alado Sincera (21h), i de la resta del país com Will Specter y los Fatus (22.30h), i Ix! (01.30h).També es comptarà amb l'actuació d'Adrià Puntí (00.00h) que presentarà el seu treball 'Viatge d’un savi vilatrista cap enlloc'. La jornada es clourà amb música de La Bastida DJs (03.00h).


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.