TORNAR

El CPP Igualada CTAI enceta una nova temporada

Amb un gran repte, després de l'ascens de tres dels quatre equips sènior

esports
Dilluns, 10 setembre 2012. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La setmana passada el CPP Igualada CTAI va fer la presentació oficial de la nova temporada 2012-2013. El club igualadí va presentar els quatre equips sènior que seguirà tenint aquesta temporada. El repte d’aquesta temporada, però, serà especialment gran perquè tres d’aquests quatre equips van pujar de categoria en acabar la temporada passada.

Calendari de lliga de Segona estatal

Calendari de lliga de Primera estatal

Els igualadins tindran dos equips a categories estatals, el de 1a i el de 2a nacional. Això suposarà desplaçaments fora de Catalunya per ambdós equips. El de 1a nacional haurà de viatjar a les Illes Canàries, mentre que el de 2a nacional ho haurà de fer a l’Aragó i a Navarra. Els equips de categories territorials, per la seva banda, també estan en la millor situació dels últims anys, ja que ocupen les dues categories provincials més altes: Preferent i 1a.

A més, el repte de mantenir totes les categories s’intentarà assolir amb una plantilla formada únicament per jugadors de casa. També hi ha grans esperances dipositades en el planter del club que tant bons resultats ha donat recentment.

Les competicions oficials per equips tindran el seu tret de sortida el proper dissabte 29 de setembre amb la disputa del trofeu Ramon Orga coincidint amb la fira d’Igualada. En aquesta ocasió el trofeu Ramon Orga correspondrà al primer partit de la lliga de 2a nacional en el qual el CTT Almoster visitarà Les Comes.

L’activitat del CPP Igualada CTAI no ha cessat durant l’estiu

Malgrat no tenir lliga ni entrenaments, el CPP Igualada CTAI no ha estat inactiu durant l’estiu ja que alguns dels seus jugadors han participat en campionats oficials i no oficials d’estiu.

Els campionats oficials, que puntuen als rànquings, s’han celebrat cap al final de l’estiu, a la pretemporada. A l’Open de Vic infantil, Joan Masip va proclamar-se vencedor, mentre que Albert Kenji Matsuoka va arribar a quarts de final després de superar al seu company d’equip Francesc Masip a vuitens. Prèviament s’havia disputat l’Open aleví de Cassà, on Joan i Francesc Masip van acabar a la primera i tercera posició, respectivament. Albert Kenji Matsuoka, per la seva banda, va disputar les 24 hores en categoria infantil.

Joan Masip i Jordi Satorras també han pres part en algunes de les jornades del circuit d’estiu de Sant Joan Despí i una bona representació de la resta de palistes del club també ha participat en tornejos d’estiu. Els igualadins han visitat durant l’estiu localitats com Sabadell, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Almoster, Santa Margarida de Montbui, Sant Andreu, Cubelles, Camprodon, Capellades, Collbató, Calella o Vilanova del Camí. Els resultats més destacats entre tots aquests campionats són les victòries de Joan Masip a una de les fases del circuit de Sant Joan Despí, a l’open juvenil de Sabadell i a l’open B de Vilanova i la Geltrú o la segona posició a Calella davant d’un palista belga, que li ha permès renovar el patrocini de Butterfly, una de les marques líders en articles de tennis taula. També cal destacar la tercera posició aconseguida per Albert Kenji Matsuoka a Almoster.

Per últim, els jugadors del CPP Igualada CTAI van mostrar el seu domini a la comarca copant les tres primeres posicions del torneig de Santa Margarida de Montbui, que van ser, respectivament, per Joan Masip, Francesc Masip i pel veterà Francesc Alcoberro.

CPP Igualada - Ricard Alert


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.