TORNAR
PUBLICITAT

Puntí encapçala el cartell de la segona edició del rrrrec Festival

Dissabte 15 de setembre

cultura
Divendres, 7 setembre 2012. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Després de l'èxit de la primera edició, l'associació de la La Bastida ja treballa per un nou rrrrec Festival que tindrà lloc dissabte 15 de setembre. La iniciativa arriba un nou format i amb noves propostes, totes amb l'objectiu de donar llum al barri del Rec.

Cartell de la segona edició de rrrrec Festival

L'Associació de La Bastida segueix treballant perquè el Rec d’Igualada continuï sent un barri viu i actiu, on la cultura convisqui amb naturalitat amb d’altres activitats, en un paisatge industrial que reclamen com a espai de present i futur de la ciutat.

En aquesta línia, i després de l'èxit de l'any passat, s'està preparant la segona edició del rrrrec Festival que tindrà lloc dissabte 15 de setembre. Serà una jornada plena d’activitats diverses, on la música tindrà un protagonisme especial amb una actuació destacada, la d'Adrià Puntí.

19’30h ALBATROS

21’00h ALADO SINCERA

22’30h WILL SPECTOR Y LOS FATUS

24’00h PUNTÍ

01’30h IX!

03’00h LA BASTIDA dj’S

En combinació amb la música, al llarg de la jornada es faran tallers i jocs com: 'Família, a la taula!' a càrrec de La Cucafera, un taller de color a càrrec de Tània Farré; taller de dibuix a càrrec de Drac Puff; pintura mural a càrrec de Xavier Mula i Albert Vendrell
.

Mira el vídeo promocional aquí.


1 Comentaris

N

Nuria

7 de setembre 2012.23:26h

Respondre

Brutal el cartell, felicitats bastida!!! el dia 15 ens veiem

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.