TORNAR

Finalitza el torneig d’estiu de futbol sala més participatiu dels Hostalets de Pierola

Els guanyadors: Centre Visió, FS Piera, Tigers, Catacracks

esports
Dijous, 23 agost 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Els Hostalets de Pierola ha posat punt i final al torneig d'estiu de futbol sala. Una edició molt participativa i on ha destacat la professionalitat i ganes de la majoria de jugadors i l'entrega del públic a la competició.

Per primer cop el torneig d'estiu de futbol sala dels Hostalets de Pierola ha comptat amb 4 categories: Benjamí, Infantil, Femení i Masculí, i un total de 32 equips.

La gran participació dels hostalatencs ha marcat l'edició d'aquest any sumada a la destacada presència d’equips dels pobles veïns com Piera, Masquefa, Sant Llorenç, Igualada i, fins i tot, Barcelona.

Quarts, semis i finals

Als quarts de final AC Baldrich, l’equip organitzador i local, va eliminar al Gamper Sport, fins llavors favorit al títol. Després d’un empat d’un partit marcat per les golejades amb un resultat de 6-6, els Veterans van guanyar l'Orpí Team. Joga Bonito va guanyar 3-2 davant la Penya Bercelonista Cal Ferreguet i, finalment, la jornada dels quarts de finals va acabar amb una clara victòria de l’equip Opticàlia Centre Visió davant el Can Claramunt amb un contundent 4-0.

Durant les semifinals l’equip Centre Visió va seguir amb el seu poder en el joc, guanyant a Joga Bonito per 3-0. Un dels partits més atractius del torneig va ser el partit entre Veterans i AC Baldrich no només per ser equips locals i tenir els dos una gran professionalitat en el joc, sinó també per l’emoció del partit. Al descans l'AC Baldrich guanyava 2-0, però el marcador va acabar amb un empat a 3 i, després de la tanda de penals, els Veterans van endur-se la victòria del dia.

Pel que fa als partits finals, en la categoria Benjamí, els Tigers van imposar-se a l'AC Junior amb un 2-1, en infantil els Catackracs van guanyar a l'Opticàlia Centre Visió, mentre que en Femení el Futbol Sala Piera va guanyar 4-0 al Vilafranca. Respecte als partits finals dels equips masculins, l' AC Baldrich va aconseguir la tercera posició davant del Joga Bonito, i Centre Visió va guanyar als Veterans per penalts, després de l'empat a 1.

Classificació del torneig

Masculí:

1r Centre Visió

2n Veterans

3r AC Baldrich

4t Joga bonito

Femení:

1r FS Piera

2n Vilafranca

3r Equipo Actimel

Benjamí:

1r Tigers

2n AC Junior

Infantil:

1r Catacracks

2n Opticàlia Centre visió

També es van entregar premis als jugadors que durant el torneig van ser els màxims golejadors masculins: Jordi Jabalera i Xavi Boix. I al millor millor jugador: Manel, de l’equip dels Veterans.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.