TORNAR

El bar solidari del Museu del Traginer obre les portes per Festa Major

Es faran dues visites guiades al Museu

cultura
Dijous, 23 agost 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Després del gran èxit de convocatòria del bar solidari 'Salvem el Museu del Traginer' durant la passada edició del Rec.05, la família Ros, conjuntament amb col·laboradors i amics, s’han tornat a posar en dansa per reobrir les portes durant el cap de setmana de la Festa Major d’Igualada.

El bar. Foto: Marc Vila

El bar solidari 'Salvem el Museu del Traginer' obre les portes de nou durant el cap de setmana de la Festa Major i es converteix en un reclam més perquè tant els més joves com els més grans celebrin la festa grossa de la millor manera.

El bar solidari és una iniciativa solidària que té un doble objectiu: d'una banda recaptar fons per al Museu, i de l'altre donar-lo a conèixer a la ciutadania.

És per aquest motiu que, mitjançant la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada, s’han programat diverses visites guiades al Museu, i a les nits, el bar solidari acollirà un seguit d’actes musicals.

A més, durant aquest cap de setmana els clients del Restaurant El Racó del Traginer que hi vagin a sopar seran obsequiats amb la primera copa al bar Salvem el Museu del Traginer (encreuament del carrer Creueta amb carrer del Sol).


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.