TORNAR

El concert per la Fundació Vicenç Ferrer recapta 1400 euros

Es destinaran a un projecte per revaloritzar el paper de les dones a l’Índia

cultura
Dimarts, 24 juliol 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El concert en benefici de la Fundació Vicenç Ferrer que es va celebrar aquest mes de juliol a Copons ha recaptat 1400euros. Aquest diners es destinaran a un projecte que ajuda a revaloritzar el paper de les dones a l’Índia.

Els amics d’Ucraïna i Calaf

Coral Ressons de Calaf

Èxit de participació i també de recaptació de diners. Aquest és el resultat, segons els organitzadors, del concert solidari en benefici de la Fundació Vicenç Ferrer que es va celebrar aquest mes de juliol a Copons.

A l'acte, promogut i organitzat per un grup de veïns del municipi i altres col·laboradors de la Comarca, hi van assistir més de 200 persones vingudes d'arreu de la comarca que a més de gaudir dels grups musicals van ajudar a la causa benèfica del concert.

Es van recaptar 1.400 euros, els quals es destinaran íntegrament al projecte 'dona a dona', que té per objectiu revaloritzar el paper de les dones a l’India.

Els grups musicals que hi van col·laborar desinteressadament van ser el grup calafí d'havaneres 'La conya Marinera', la soprano Núria Mas, la Coral Ressons de Calaf, el Grup de Folk “Nespru” els amics d’Ucraïna i Calaf i també es va comptar amb l´actuació de músics del poble que van voler ser presents en aquest concert.

Des de la organització es dona les gràcies a totes les persones, empreses i entitats que van col·laborar d´alguna manera o altre a realitzar aquest acte.

Projecte Dona a dona

Les dones representen el 48% de la població a l’Índia, són el pilar de la societat, de l'economia familiar, i són les principals transmissores de valors i tradicions . Ens els casos en el que les dones pertanyen a castes més baixes de la societat com els dàlits, pateixen una doble discriminació de gènere i casta. Gràcies al projecte 'dona dona' tenen l’oportunitat de formar-se per aconseguir aprendre habilitats i accedir a microcrèdits per la creació de petits negocis. També existeixen projectes de formació similars per a dones víctimes del tràfic il·legal de persones o les viudes.

La Fundación Vicente Ferrer és una ONG compromesa amb el procés de transformació d’una de les zones més pobres i necessitades de l’Índia com és Anantapur. També ajuda a una de les comunitats més excloses del planeta, els dàlits o intocables. Actualment el seu treball arriba a 1.874 pobles, beneficiant a més de dos milions i mig de persones.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.