TORNAR
PUBLICITAT

Joan Masip, cinquè del Top Estatal aleví

Albert Kenji Matsuoka al Top absolut del Circuit Promeses

esports
Dimarts, 26 juny 2012. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El jugador del CPP Igualada CTAI Joan Masip va disputar el cap de setmana passat el Top Estatal aleví celebrat a la localitat cordovesa de Carcabuey. La competició aplega els vuit millors palistes del rànquing espanyol de cada categoria. Després que els vuit jugadors s’enfrontessin entre ells, el jove igualadí va quedar classificat en cinquena posició empatat a victòries amb el tercer, el quart i el sisè classificats.

Els jugadors de la categoria aleví - infantil

En la primera partida, Joan Masip va superar sense problemes a Rafael Sanz (Burgos TM) per 3-0. A la segona, però, l’igualadí es va enfrontar a Javier Soria (ACD El Bajo Murcia) i va perdre per 1-3 contra qui acabaria en tercera posició empatat amb ell. Seguidament, Joan Masip va superar per 3-1 a Raúl González (TM La Zubia Andalucía), i a continuació Jorge Jiménez (CTM Getafe) va vèncer al jugador català per 0-3. De fet, el palista madrileny, en un gran estat de forma, va guanyar totes les partides i va proclamar campió del top. La darrera partida de la jornada va ser la que va enfrontar l’igualadí contra Pablo Uxio Regueiro (Oroso TM), en la qual el palista gallec va imposar-se per 2-3.

L’endemà es va reprendre la competició amb una gran partida de Joan Masip davant de Ivan David Pérez (Alicante TM) que va acabar amb victòria del jugador del CPP Igualada CTAI per 3-1. Aquest resultat li va permetre arribar a l’última partida amb opcions de podi, malgrat que aquest passava per la complicada tasca de superar a Mikel Padial (CTT Santa Eulària) i esperar les derrotes dels seus rivals directes. Aquestes es van produir mentre Joan Masip dominava per 2-1 i 9-7 la partida davant del balear. Tot i aquesta bona situació, el català no va poder rematar la feina i va acabar cedint per 2-3 davant del seu rival, fet que el va dur a la cinquena posició final.

Albert Kenji Matsuoka al Top absolut del Circuit Promeses

El cap de setmana passada es van disputar a Barcelona el Top de cadascuna de les categories dels jugadors que participen al Circuit Promeses durant la temporada. Durant les diverses fases del circuit, palistes en formació de totes les edats s’enfronten entre ells distribuïts per nivells. Al final de temporada, però, se celebra un Top amb els vuit millors palistes de cada categoria d’edat i el Top absolut amb els vuit millors palistes del circuit.

El jugador del CPP Igualada CTAI Albert Kenji Matsuoka va participar precisament al Top absolut. El palista anoienc va quedar enquadrat en un dels dos grups de quatre jugadors, en el qual va quedar a la tercera posició, fet que li va impedir accedir a les semifinals del torneig. Per assolir aquesta tercera plaça, l’igualadí va guanyar a Toni Masip (Ateneu 1882) per 3-2 però va perdre per 1-3 davant de Martí Folch (Olesa) i per 2-3 davant de David Vilardell (Falcons Sabadell).

Ricard Alert - CPP Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.