TORNAR
PUBLICITAT

Cròniques del CPP Suro Pub

esports
Diumenge, 1 març 2009. 22:12. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
1a nacional: CT Barcino 4 – CPP Igualada 3
Divisió d’Honor Catalana: CTT Ripollet 0 – CPP Igualada 4
1a Provincial: CATT Sant Celoni 4 – CPP Igualada 0
Empat per l'equip Benjamí-Aleví

Derrota ajustada del CPP Igualada Suro Pub

CT Barcino 4 – CPP Igualada 3

Després d’una gran ratxa de victòries del CPP Igualada Suro Pub a la lliga de 1a nacional, el cap de setmana passat, l’equip igualadí va veure’s derrotat per la mínima a la pista del CT Barcino. Cal destacar que la presència a les files del club local del palista d’origen xinès Li Qi, que havia estat un dels millors jugadors de la màxima divisió de la lliga espanyola, va ser decisiva. La primera partida, la van disputar Li Qi i l’igualadí Lluís Graells, amb victòria pel jugador del CT Barcino per un clar 0-3. Seguidament, però, Kazeem Ahmed va empatar el partit per al CPP Igualada, en vèncer a D. Carbonell per 3-0. Jordi Satorras va avançar el conjunt visitant al marcador en superar per 0-3 a G. Torras en la següent partida. Els dobles van suposar el 3-1 global favorable al CPP Igualada Suro Pub, ja que la parella igualadina Ahmed – Satorras va imposar-se a la local Li Qi – Torras per un ajustat 3-1. Malgrat l’avantatge que havia aconseguit l’equip de l’Anoia en aquesta fase del partit, les tres partides posteriors van caure de la banda del CT Barcino, fet que va permetre a l’equip local donar la volta al marcador fins a establir el 3-4 definitiu. En primer lloc, Li Qi va superar a Kazeem Ahmed per 1-3, que encaixava d’aquesta forma la seva primera derrota de la temporada, trencant una espectacular ratxa de vint-i-quatre victòries consecutives des de l’inici de la lliga. A continuació, Lluís Graells va veure’s derrotat per un ajustadíssim 2-3 per G. Torras després d’igualar a 2 el 0-2 inicial aconseguit pel palista del CT Barcino, sense poder evitar que els locals empatessin el partit a 3. L’última partida va enfrontar a D. Carbonell amb J. Satorras. El jugador de l’equip barceloní va desplegar un gran joc per vèncer a l’igualadí per 1-3, tot culminant la remuntada que frenava la ratxa del CPP Igualada i establia el 3-4 final.

Segueixen les victòries a Divisió d’Honor Catalana

CTT Ripollet 0 – CPP Igualada 4

El segon equip del CPP Igualada Suro Pub va sumar una nova victòria a la Divisió d’Honor Catalana, que el deixa en molt bona disposició de cara a assolir l’ascens de categoria a falta de dues jornades pel final. A la pista del CTT Ripollet, el conjunt igualadí es va imposar per un contundent 4-0, demostrant la seva condició de líder invicte de la competició. Josep Mª Alonso feia el primer punt en superar a Raül Porta per 3-1. El segon punt va anar a càrrec de Joan Bertran, que va vèncer a Richard Pietri també per 3-1. Roger Domingo va ser l’autor del tercer punt, superant a Enric Piñol per 3-0. Els dobles van sentenciar el matx. La parella de l’Anoia va guanyar per 3-1 a la parella local Pietri – Piñol, fent pujar el 4-0 definitiu al marcador. En la propera jornada, el CPP Igualada Suro Pub rebrà la visita a Les Comes del segon classificat, el CBR SC Els Amics, que és l’únic equip que li pot disputar la primera posició de la lliga, i per tant, l’ascens de categoria.

Mal inici de la fase d’ascens

CATT Sant Celoni 4 – CPP Igualada 0

L’equip de 1a provincial del CPP Igualada Suro Pub va disputar el cap de setmana passat el primer partit de la fase d’ascens a Preferent a la pista del CATT Sant Celoni. L’equip igualadí va tornar severament derrotat de les terres del Montseny; l’equip local es va imposar per 0-4. El primer punt el van disputar Ricard Alert i Jordi Valls, però el palista igualadí no va poder evitar que el jugador del Sant Celoni s’imposés per un ajustat 1-3. La segona partida va suposar el segon punt del conjunt local, amb la victòria de Xavi Lucea davant Bernat Bisbal per 0-3. Roger Agustí tampoc va poder puntuar per al CPP Igualada, ja que es va veure superat per Jordi Castañé també per 0-3. L’equip igualadí va estar a punt d’aconseguir sumar el primer punt en el partit en els dobles, però finalment la parella local Lucea – Valls va vèncer a la igualadina Alert – Bisbal per 2-3, culminant el 0-4 definitiu.

Mala sort per a l’equip Benjamí-Aleví

La resolució de les primeres posicions de la lliga d’edats on competeix l’equip més jove del CPP Igualada Suro Pub no ha estat propícia als interessos del club anoienc. Després de la incertesa creada en l’últim partit de la fase regular de la lliga la setmana passada va venir la decepció, ja que a causa dels resultats dels rivals, el CPP Igualada Suro Pub va veure vetades les dues primeres posicions de la classificació que donaven accés a la fase final de la lliga, quedant en una meritòria tercera posició final. L’equip igualadí va quedar empatat amb el segon classificat, tant en punts com en sets com en jocs, i la posició es va decidir en el comptatge dels punts de cada onze disputat en l’enfrontament directe dels dos equips, que va relegar l’Igualada a la tercera posició.

Bon paper dels palistes igualadins al Circuit Horitzó

El cap de setmana passat, tres palistes del CPP Igualada Suro Pub van representar l’entitat en la disputa del Circuit Horitzó en categoria Aleví-Infantil a Barcelona. La participació més destacada va ser la de Xavi Manzano, que va aconseguir l’ascens al nivell A, després de guanyar tres partides i perdre la final del nivell B. Jordi Marcè va aconseguir una victòria i tres derrotes en el nivell B, mentre que Àlex Ávila aconseguia tres victòries i una derrota en el nivell C.

CPP Suro Pub


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.