TORNAR

L’Anòlia oferirà un abonament pels concerts de pagament

7 al 28 de juliol

cultura
Dilluns, 25 juny 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El festival de l’Anòlia ja s’ha presentat oficialment. Fa dies que el cartell es va filtrar a la xarxa, tal com va avançar aquest diari, però l’Ajuntament no l’havia confirmat. Enguany el festival presenta un cartell d’alt nivell, amb el patrocini d’Estrella Damm, i amb alguns concerts de pagament, pels quals s’oferirà un abonament.

Mishima. Foto: Inma Varandela

14 concerts, alguns de pagament, dos nous escenaris i un patrocinador. Amb aquestes novetats es presenta el festival de l’Anòlia, que tindrà lloc entre el 7 i el 28 de juliol a Igualada. L’Ajuntament ha presentat el cartell de manera oficial setmanes després que el programa es filtrés a les xarxes socials.

La 24 edició de l’Anòlia portarà a Igualada grups musicals molt variats i per primera vegada s’alternaran els concerts gratuïts i els de pagament. El tret de sortida el donarà Els Amics de les arts, el 7 de juliol, amb un concert gratuït a l’Avinguda Catalunya, ja que s’inclourà dins l’Euopean Balloon Festival. Aquest serà l’únic grup que actuarà en un escenari diferent.

La resta de concerts gratuïts es faran a la plaça Catarineu, al barri Sant Agustí. Els grups seran: Els amants de Lulú, Gospel Colours, Chikiboom, Amelie, Krokodrillos, The Hot Swing Machine.

Els jardins de La Sala, al Cercle Mercantil, serà l’escenari de les actuacions de pagament, com Acousters, Terratombats, Xarango, Nyandú, La Iaia, Mishima, i Love of lesbian. Els concerts tenen un preu de 5 euros, excepte aquest últim, que les entrades anticipades costaran 18 euros i, el mateix dia del concert, 21 euros.

Per a tots aquest concerts de pagament s’oferirà un abonament al preu únic de 23 euros. Punts de venda: Events, al carrer Tarragona, 31; Posa'l Disc, a la plaça del Rei, 1; Punt d'informació, al carrer Garcia Fossas, 2; i també al web www.ticketea.com.

Edició més econòmica

El regidor de promoció cultural, Josep Miserachs assegura que la 24a edició de l’Anòlia ‘serà la més econòmica de totes amb el pressupost més baix dels últims 10 any’, i ‘un 30% inferior en relació al 2011’.

Enguany el festival compta amb el patrocini d’Estrella Damm, una novetat que ‘ens ha permès pujar el nivell musical'. Miserachs apunta que 'aquest és un patrocinador capdavanter en esdeveniments d’aquesta mena' i això 'ens ajudarà a ser atractius i portarà gent a la ciutat'.


3 Comentaris

u

un altre igualadi

igd

25 de juny 2012.17:46h

Respondre

Hi ha molta maldat en este món

M

Miquel

Igualada

25 de juny 2012.11:32h

Respondre

totalmen dacor igualadi.. q es parli cla i diguin qi fa negoci am l’anolia i els nostras diners.. es 1 vergonya q em tems de crisi es doni diners als amics de ciu x tornar favors

i

igualadi

25 de juny 2012.09:29h

Respondre

Com és que la roda de premsa la va fer el regidor Miserachs sol sense la presència del Pinyolet?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.