TORNAR
PUBLICITAT

El CFI femení, campiones del torneig de Prat de Lluçanès

Van participar equips de tot Catalunya i Andorra

esports
Dimarts, 19 juny 2012. 09:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El FC Pradenc va organitzar aquest diumenge un torneig de futbol femení on participaven equips de tot Catalunya i Andorra. En el grup 2, l'Igualada s'enfrontava en lligueta amb el Manlleu, Torelló i Manresa. Els partits es van jugar en una sola part de 25 minuts.

L'equip amb el trofeu de campiones

El primer partit va enfrontar l'Igualada amb el Manlleu i les Igualadines se'l van emportar per 3-2 amb gols de la Marina (1') (6') i Mariona (17'). El Manlleu es va acostar amb un gol de jugada i un darrer de penal en l'estona més fluixa de l'Igualada en tot el torneig.

Més tard el Torelló no va ser rival per un Igualada que golejaria 5-0. Els gols els van fer la Marina (0') (5') (25'), la Mariona (6'), i la Judit (20'). Les igualadines, molt superiors, van jugar un futbol espectacular. En aquest partit vam veure debutar la jove Esther Soler que fins ara havia defensat el club a l'equip Infantil-Aleví.

Només quedava el partit contra el Manresa que va plantar més cara però tampoc va poder amb un Igualada impecable. La Mariona va obrir el marcador al minut 6 i el va tancar al 25. El 2-0 l'aconseguia l'Araceli (12') i les manresanes van escurçar diferències al 17 deixant el resultat en 3-1.

Igualada i Manlleu es van classificar per les semifinals juntament amb Enfaf i Pradenc, primera i segones classificades del grup 1.

La primera semifinal entre les andorranes de l'Enfaf i el Manlleu va acabar 0-1 portant les osonenques directament a la final.

La segona semifinal enfrontava l'Igualada amb les amfitriones del Pradenc. Un 4-0 inapel·lable donava el triomf a les nostres noies gràcies als gols de l'Elena (3'), la Marina (7') (20') i la Janet (24').

La final entre els dos equips que havien marcat més gols prometia emoció, però una altra vegada les noies de Santi Ramos i Paco Pablos van liquidar el partit amb solvència amb gols de la Mariona (1'), la Marina (2') i la Judit (5').

El lliurament de premis va cloure una jornada molt agradable de futbol femení.

Per l'Igualada van jugar: Elena Alert, Araceli Barroso, Mariona Marsal, Alba Martos, Janet Mendoza, Yaiza Moratilla, Carla Navarro, Jèssica Pablos, Judit Pablos, Marina Salanova, Esther Soler, Mireia Toldrà. Entrenadors Santi Ramos i Paco Pablos.

CFI Femení


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.