TORNAR
PUBLICITAT

El CPP Igualada CTAI participa al Campionat de Catalunya benjamí

Joan Masip, onzè a Luxemburg

esports
Dilluns, 18 juny 2012. 16:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El cap de setmana passat es va celebrar a Figueres l’últim campionat de Catalunya d’edats que restava, el dels més petits, els benjamins. Els CPP Igualada CTAI hi va participar amb l’equip format per Gerard Vélez, Bernat Luco i Carles Galán.

L'equip benjamí amb Vélez, Galán i Luco

El dissabte es va disputar la competició per equips, en la qual el conjunt igualadí va quedar enquadrat en un grup amb els Falcons de Sabadell i el CTT Mollerussa. Els de l’Anoia van perdre per 0-3 davant del Mollerussa i per 1-3 davant dels Falcons de Sabadell, on Bernat Luco va fer l’únic punt dels igualadins.

L’endemà es van jugar les competicions individuals i de dobles. En l’apartat individual l’actuació més destacada la va protagonitzar Gerard Vélez, que va accedir als setzens de final en derrotar per 3-0 a Joaquim Villena (Figueres), col·locant-se així entre els 32 millors palistes benjamins de Catalunya. En aquesta ronda, però, el jugador igualadí es va veure superat per 0-3 per Sergi Grau (Figueres), que posteriorment es proclamaria campió del torneig.

Per la seva banda, Bernat Luco i Carles Galán no van poder superar la primera ronda, en la qual van perdre davant de Guillem Arbiol (Lleida) i Pablo Casas (Escala), respectivament.

Tampoc es va poder superar la primera ronda en dobles. La parella igualadina Vélez – Luco va caure davant dels olotins Serrano – Bahi, mentre que la parella formada per Carles Galán i l’esparreguerí David Roca va ser derrotada per la dupla Alonso – Jiménez del CETT Esparreguera.

Joan Masip, onzè a Luxemburg

La setmana passada es va disputar a Luxemburg la XXVIII edició del Campionat Internacional de Joves, que congrega palistes en formació de diverses regions europees. El jugador igualadí, representant masculí de Catalunya en categoria alevina, va assolir una meritòria onzena posició.

Inicialment, el jugador del CPP Igualada CTAI va quedar enquadrat en un grup de sis palistes, en el qual es va classificar a la segona posició, sent superat únicament pel portuguès Eduardo Vieira. La següent ronda va consistir en la disputa d’una nova lligueta, aquest cop de vuit jugadors. En aquesta ocasió el palista català va quedar en sisena posició, empatat a tres victòries amb el cinquè classificat Andrin Melliger (Suïssa). Aquest resultat el va dur a disputar-se l’onzena posició amb el sisè classificat de l’altre grup, el també suís Lars Posch, a qui va derrotar per 3-1.

Per últim, cal destacar que els resultats del conjunt de representants catalans van dur a Catalunya a la dotzena posició de la classificació de regions entre el total de 23 regions participants.

Ricard Alert - CPP Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.