TORNAR
PUBLICITAT

El Troc, primer mercat d'intercanvi a Igualada

Diumenge 17 de juny, al Museu de la Pell

cultura
Dissabte, 16 juny 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest diumenge el pati del Museu de la Pell d’Igualada acollirà, entre les 10 i les 15h, la primera edició del Troc, un nou mercat d’intercanvi no professional i obert a la participació de tothom impulsat per l’àrea d’Entorn i Medi Ambient de l’Ajuntament de la ciutat.

L'objectiu del Troc és donar una nova vida als objectes i productes que anem adquirint al llarg del temps, fomentant les 3R: reduir, reciclar, reutilitzar.

Es podran intercanviar, regalar, vendre o comprar, llibres, discs, pel·lícules, roba i complements, jocs i joguines, instruments musicals, petits electrodomèstics, eines, objectes de la llar, bijuteria, material informàtic, plantes, material per a nadons, etcètera. No es poden intercanviar, en canvi, productes perillosos o nocius per la salut, pel benestar de la població, pel medi ambient o per la qualitat o neteja dels espais públics, productes de menjar d’elaboració pròpia o animals.

Qui visiti el mercat sense res per intercanviar, podrà pactar una quantitat econòmica amb l’oferent d’allò que l’interessi.

Al llarg de la matinal hi haurà una cercavila amb el grup Protons, música en viu amb alumnes de l’Escola Municipal de Música d’Igualada i també un taller de joguines reciclades.


1 Comentaris

b

blanca

igualada

3 de setembre 2012.18:25h

Respondre

hola soc la blanca i la raida i vam participar al 1r mercat de l’intercanvi al qual vam veure que havia tingut molt èxit.Ens agradaria que es tornes a repetir i que es fes periodicament per... Llegir més exemple una vegada al mes.

esta previst tornar-lo a fer?


moltes gracies

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.