TORNAR

Èxit de participació a la Gimnaestrada de Montbui

Ivette Gonzalez al torneig europeu de GR

esports
Dimarts, 12 juny 2012. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Divendres passat el Club E. Montbui, sota el títol ‘Anem de creuer’, va convertir per una nit el pavelló Montaqua, ple de gom a gom, en un meravellós vaixell creuer, amb divertides presentacions i balls de les seves gimnastes juntament amb els balls de les altres entitats participants.

Imatge d'arxiu.

Va ser tot un èxit de participació. Des del club volem donar les gràcies als pares, entrenadores, gimnastes i col.laboradors que amb el seu esforç i hores de dedicació cada any fan possible que gaudim d’aquesta Gimnaestrada.

Ivette Gonzalez seleccionada per representar Catalunya al torneig dels quatre motors d’Europa de GR

Ivette González Bernáldez, ex gimnasta del CE Montbui , i que actualment pertany al CR Cerdanyola, ha estat seleccionada per representar Catalunya en el Torneig Internacional dels Quatre Motors d’Europa de G.R que es celebrarà properament a França. El seu club d'origen li desitja molta sort!

Campus d’estiu

El CE Montbui organitza de nou el Campus d’Estiu 2012, de Gimnàstica Rítmica i Estètica. El campus tindrà lloc del 25 de juny al 27 de juliol, de 19h a 21h. Les inscripcions estan obertes per a totes les gimnastes, i es pot demanar més informació a rítmica.montbui@gmail.com.

CE Montbui


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.