TORNAR

Doble subcampionat de Catalunya infantil pel CPP Igualada CTAI

Van assolir la segona posició tant en la prova d'equips com en la individual

esports
Dimarts, 12 juny 2012. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Després de l’èxit aclaparador aconseguit la setmana passada al Campionat de Catalunya aleví, en el qual el CPP Igualada CTAI es va proclamar campió en les tres modalitats (equips, individual i dobles), aquesta setmana els palistes igualadins van participar al Campionat de Catalunya infantil celebrat a Cassà de la Selva. En aquesta ocasió el conjunt de l’Anoia no va poder repetir la gesta però hi va quedar ben a prop. De fet, el CPP Igualada CTAI es va proclamar subcampió tant en la prova d’equips com en la prova individual (Joan Masip), amb un equip format pels dos palistes alevins Joan i Francesc Masip i pel jugador infantil Albert Kenji Matsuoka.

Gran temporada per als equips del CPP Igualada

El torneig va començar amb la disputa de la prova d’equips. Els igualadins van guanyar el seu primer partit davant del CTT Badalona per 3-1. El proper rival dels de l’Anoia va ser el CN Tarraco, un equip molt sòlid i compensat que els igualadins van derrotar per 3-1 en un partit molt lliutat. Amb aquest resultat el CPP Igualada CTAI va accedir a la final, on es va trobar amb el gran favorit de la competició, el CTT L’Hospitalet. Malauradament, no hi ha haver sorpresa i els del Barcelonès es van imposar per 1-3, deixant a l’Igualada en una brillant segona posició.

L’endemà diumenge es va celebrar la competició individual i de dobles. A l’apartat de dobles, el millor resultat dels igualadins el va fer Albert Kenji Matsuoka que, fent parella amb Miquel Muñoz (Falcons Sabadell), va arribar als quarts de final, on van caure derrotats per la parella campiona Barroso – Gómez (Hospitalet). Per la seva banda, la parella formada pels cosins Joan i Francesc Masip, segona cap de sèrie del torneig, va perdre als vuitens de final contra pronòstic davant de la parella Blanch – Vinuesa (Ateneu 1882). Finalment, el tarragoní David Cabrero va fer parella amb Arnau Roca (Olot), amb qui va arribar als vuitens de final.

Per últim, a la modalitat individual, Joan Masip va pujar al segon calaix del podi sent encara un jugador aleví. El jove igualadí va derrotar tots els seus rivals fins a arribar a la final, on el palista del CTT L’Hospitalet José Manuel Barroso el va vèncer per 1-3 en una gran partida. Cal destacar que el jugador del CPP Igualada CTAI va tenir clares opcions de forçar el cinquè joc però finalment no va ser possible. La resta d’igualadins també van completar una excel·lent actuació. Albert Kenji Matsuoka va arribar als quarts de final desplegant un gran joc que només va poder frenar Andreu Gómez (Hospitalet). Per la seva banda Francesc Masip va assolir els vuitens de final, on es va veure superat per Eudald Elias (Falcons Sabadell). Finalment, David Cabrero va perdre a la primera ronda davant del seu company d’equip al CN Tarraco Daniel Cid per 2-3.

Ricard Alert - CPP Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.