TORNAR

L’Aurora recupera el cicle de Teatre Amateur de l'Anoia

El cartell el formen tres grups, dels setze que hi ha actualment a la comarca

cultura
Dimecres, 6 juny 2012. 16:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Feia molts anys que per l’escenari del Teatre de l’Aurora d’Igualada no acollia teatre d’aficionats. Per això, i aquesta és la voluntat, aquest més de juny l’Aurora ha programat un cicle de teatre amateur de grups de la comarca. Aquest cap de setmana s’estrena el cicle amb el Grup de Teatre Ballestea Can Mas de Piera. Per la funció de dissabte anoiadiari·cat sorteja dues entrades dobles.

Grup de teatre Quadrat Màgic, d’Igualada

Grup de Teatre Montbui, de Santa Margarida de Montbui

Grup de Teatre Ballestea Can Mas de Piera

Foto de família

El Teatre de l’Aurora aposta de nou pel teatre d’aficionats i per això ha programat durant tot el mes de juny el Cicle de Teatre Amateur de l’Anoia. El Grup de Teatre Ballesta encentarà el cicle, aquest cap de setmana, amb la comèdia 'La Casa de los Olvidos'. Completen el cartell el Grup de Teatre Montbui, de Santa Margarida de Montbui, que posarà en escena el musical 'T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré…' i el grup de teatre Quadrat Màgic d’Igualada, que presentarà la comèdia 'Quatre 'locas' i un funeral'.

Durant la presentació del cicle, el director del Teatre de l’Aurora Òscar Balcells, va destacar que ‘feia temps que teníem ganes de recuperar una mostra de teatre amateur, per que ja s’havia celebrat als inicis de l’Aurora’. La voluntat és ‘fer visible els grups de teatre d'aficionats de l’Anoia i els seus treballs per que són la pedrera del nostre sector i per que a nivell de programació i producció, sempre hem estat al costat de les companyies professionals anoienques’, va afegir.

Balcells també va explicar que ‘a la comarca hi ha molta afició d’aquest tipus de teatre i una mostra són els 16 grups que hi ha actualment'. El director del teatre de l’Aurora també va comentar que aquest mes de juny tres d’aquests grups presentaran els seus treballs, però 'l’objectiu és donar la oportunitat a tots els grups de la comarcar de poder d’actuar en un escenari com el de l’Aurora'.

9 i 10 de juny: El Grup de Teatre Ballestea Can Mas de Piera

Presentaran 'La Casa de los Olvidos', una comèdia situada en un casal per a gent gran, on hi conviuen una colla d’avis, abandonats per la societat. L’autor i director de l’obra, Ricardo Muñoz, explica que la funció ‘presenta coses molt humanes, amb un fons de crítica social, però explicat de manera desenfadada i amb humor’. ' La Casa de los Olvidos' és la quarta obra del Grup de Teatre Ballestea, creat el 2008.

Funcions: dissabte 9, a les 22 h; i diumenge 10 de juny, a les 19h. Les entrades (8 € i 6 € amb els descomptes habituals). Anoiadiari·cat sorteja dues entrades dobles per la funció de dissabte. Apunta't aquí!

16 i 17 de juny: Grup de Teatre Montbui, de Santa Margarida de Montbui

Posarà en escena la comèdia musical 'T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré…'. L'especatcle mostra les etapes que viu una parella: el nuviatge, el matrimoni, el primer fill... Tot explicat de manera fresca i amb humor. Francina Cantarell, membre del grup, va explicar que fa molts anys es dediquen al teatre, però 'des de 1992 ens hem especialitzat en els musicals per que creiem que la música en directe dona qualitat al teatre'.

30 de juny i 1 de juliol: Grup de teatre Quadrat Màgic, d’Igualada

Presentarà la comèdia 'Quatre 'locas' i un funeral'. És la primera obra que realitza el grup i el text ha estat escrit pels quatre components de la formació. L'espectacle arrenca amb el funeral d'un multimilionari escriptor de llibres d'autoajuda. Els familiars, no gaire afligits per aquesta mort, faran de tot per poder aconseguir l'herència del difunt.


1 Comentaris

T

TCM

Ig.

7 de juny 2012.10:01h

Respondre

Genial!!!També estaria bé que ni que fos més endavant, trobar un petit forat per poder-hi representar una obra que aquest passat dimarts vaig poder presenciar pels joves actors i actrius de La... Llegir més Tarima i dirigida per Mª Hervàs. Aquesta obra forma part de la Marató que es celebrarà el proper dia 16, però no era possible representar-la aquest dia. Fantàstica !! ”Assassinat a l’illa de Sigun”, una obra d’intriga, d’humor i sobretot molt treballada i ben interpretada.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.