TORNAR

Més podis femenins per l'EC Òdena a l'Open Giant Barcelona de BTT

La prova d'aquest cap de setmana va ser a la Roca del Vallès

esports
Dimarts, 5 juny 2012. 16:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest diumenge es disputava la sisena i penúltima prova de l’Open Giant de Barcelona de BTT, a la Roca del Vallès. L’equip Ciclista Òdena s’hi va desplaçar amb 11 corredors.

Un nou podi odenenc en aquesta prova

En aquesta ocasió organitzava la prova el Club La Torreta Bike. El circuit era d’uns 9 km, gairebé tots de corriol i alguns enllaços de pista, i amb un terreny de sorra molt fina i arrels, bastant trencat. Les categories Fèmines Cadets i Fèmines Júnior donaven 2 voltes al circuit, les Fèmines Elit, els Màster-30 i Veterans-40 donaven 3 voltes al circuit i els Elits 4.

Pel què fa als resultats de l’ Òdena, en Fèmines Cadet Blanca Vallès era 2a, en Fèmines Júniors, Penélope Verdaguer 2a, en Fèmines Elit Meritxell Obradors també 2a, i Marta Viladoms entrava en la 4a posició.

En Màster 30 Javier Jurado acabava 5è, Enric Forn 7è, Raúl Rubio 13è i David Pallarès, que s’havia aturat en una caiguda, entrava 20è.

En Veterans 40, David Verdaguer acabava en la 10a posició.

En la categoria Elit, Joan Rigol era 13è. I Paquito Vallès, que va participar en la Kid’s Cup, acabava 4t en la categoria Alevins 1.

La propera cursa on participarà l’equip és l’Open Giant Barcelona de BTT a Capellades, el proper 1 de juliol, on es donarà per acabat aquest campionat.

EC Òdena


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.