TORNAR

Una empresa igualadina crea l’aplicació #hispanofail

Eina de denuncia ciutadana del mal funcionament de la línea d’Hispano Igd-Bcn-Igd

societat
Dilluns, 4 juny 2012. 17:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Creagia Labs ha creat aquesta aplicació, que és gratuïta, amb la finalitat de facilitar la comunicació de les incidències i problemàtiques esdevingudes amb la línia Igualada - Barcelona - Igualada que opera la companyia d’autobusos de la Hispano Igualadina.

Imatge de l'aplicació

Des d’aquest mateix dilluns els usuaris de la Hispano Igualadina que viatgin d'Igualada a Barcelona i viceversa, tenen a la seva disposició una nova eina per denunciar les incidències de la companyia. Es tracta d’ #hispanofail, una aplicació gratuïta creada per l’empresa igualadina Creagia Labs.

Aquesta nova eina, se suma al correu electrònic que l’Ajuntament d’Igualada ja va habilitar per conèixer les queixes dels usuaris (mobilitat@aj-igualada.net). De fet, segons el responsable de Creagia Labs ‘la webapp té relació directe amb el correu electrònic de l'Ajuntament, ja que quan un usuari tramet una queixa, aquesta és reenviada directament a la mateixa direcció electrònica’.

Un dels objectius d’#hispanofail és ‘és facilitar el tràmit de cara al ciutadà permeten que l’usuari faci la seva queixa al moment, i no la deixi pendent d'enviar per email’.

L’aplicació

#hispanofail ja disposa d'uns camps estàndards que han d'omplir els usuaris i això facilita la tasca d'identificació i detecció de cada problemàtica.

Des de Creagi Labs es confirma que l'eina 'de moment està tenint molt bona acceptació' i que estan oberts a les 'noves demandes dels usuaris per millorar l'aplicació'.


3 Comentaris

M

Marta

Igualada

10 de juny 2013.19:04h

Respondre

Pot ser que laquesta aplicació hagi deixat de funcionar. La he utilitzar quatre o cinc vegades i avui no l’he trobat.

J

Joan

4 de juny 2012.22:29h

Respondre

Correcte Josep,

Concretament és una webapp podríem dir, però tot i que en l’article no estigui 100% ben expressat, cal dir que pot ser una eina útil pels usuari de l’Hispano que per mala... Llegir més sort han de patir-ne el mal funcionament.

A veure si entre tots podem fer pressió per una millora del servei.

Salutacions!

J

Josep

4 de juny 2012.20:15h

Respondre

Com a idea està molt bé, però les coses clares, això no és una aplicació, és una web optimitzada per a baixes resolucions de pantalla que envia formularis!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.