TORNAR

Triplet d’ors del CPP Igualada CTAI al Campionat de Catalunya aleví

Els igualadins van guanyar les competicions individuals, de dobles i per equips

esports
Dimarts, 5 juny 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Després del triplet d’ascensos culminat la setmana passada amb l’ascens a 2a nacional, aquest cap de setmana han estat els palistes alevins del club qui han aconseguit un triplet d’ors al Campionat de Catalunya aleví celebrat a Ripollet. Els igualadins es van endur tant la competició per equips, com la individual (Joan Masip) i la de dobles (Joan i Francesc Masip).

Gran temporada del CPP Igualada amb bons resultats de tots els equips

El primer títol dels anoiencs va ser el d’equips. L’equip format per Joan Masip, Francesc Masip i el tarragoní David Cabrero va proclamar-se campió de Catalunya aleví en superar per un contundent 3-0 al CTT Balaguer a la final. Prèviament, el trio del CPP Igualada CTAI havia superat als amfitrions del CTT Ripollet per 3-0 i al CTT Tramuntana de Figueres per 3-2. Amb aquest triomf els joves igualadins es van treure parcialment l’espina de l’injust subcampionat d’Espanya de fa uns mesos.

L’endemà diumenge es van disputar tant la competició individual com la de dobles. El quadre individual va deparar un enfrontament entre dos companys d’equip als vuitens de final. Després de passar les rondes anteriors, Francesc Masip va guanyar en aquesta ronda a David Cabrero per 3-1. Posteriorment, però, Francesc Masip va perdre per un ajustat 2-3 el partit de quarts de final que dominava per 2-0 davant d’Oriol Lario (Calella).

Per la seva banda, Joan Masip no va tenir problemes per proclamar-se campió i penjar-se la tercera medalla d’or del campionat. El jove igualadí va superar amb molta claredat a tots els seus rivals fins a arribar a la final, on va vèncer per 3-1 a Joan Díaz (Ateneu 1882), en el que va suposar l’únic onze perdut per l’igualadí en tota la competició individual.

A la modalitat de dobles havia arribat prèviament la segona medalla d’or dels igualadins. La parella formada per Joan i Francesc Masip van sortir vencedors de totes les eliminatòries del torneig i van acabar guanyant la final davant de la parella del CTT Balaguer Calderó – Viladegut per 3-1. Per la seva banda, David Cabrero va formar parella amb el palista del CTT Olot Arnau Roca, amb qui va arribar als quarts de final.

Amb aquesta triple medalla d’or, els igualadins van tancar un magnífic campionat de Catalunya aleví amb la vista posada en el de categoria infantil que es disputarà la setmana que ve.

Ricard Alert - CPP Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.