TORNAR

Èxit de participació a la 1a cursa de les Cobardes

Les inscripcions van superar les previsions

esports
Dimarts, 29 maig 2012. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La 1a edició de la Cursa dels Cobardes ha estat un èxit de participació. Un escenari com la pineda de Can Ferrer del Coll va agrupar a tots els corredors i caminants que van participar a la cursa.

Sortida de la cursa

El matí de diumenge va oferir una temperatura agradable, bon ambient i gent molt disposada a passar-ho bé. Un escenari majestuós com la pineda de Can Ferrer del Coll va agrupar tots els corredors i caminants darrere la línia de sortida. La bandera del Castellet, les vistes a Montserrat, el corriol de pujada al Figarot i un poble petit, com és el Bedorc, van ser algunes de les imatges que els corredors es van emportar a casa.

Les inscripcions van passar les previsions i van superar totes les expectatives. Hi van haver 121 inscrits per a la cursa i 82 inscrits per a la caminada.

Classificació

General: 1r Albert Ferrer Bacardit, 2n Joaquin Granados Galan, 3r Jesús Alvarez Herms

Dones: 1r Sònia Julià Sánchez, 2n Jackeline Gómez Mamiam, 3r Laura Lázaro Ruiz

Des de l’Associació de Veïns Vall d’Or del Bedorc, organitzadors de la cursa, volem agrair als participants, als controladors, als ADF, als establiments col·laboradors, a l'Arnau Sans per la cessió de les fotos i, en general, a tothom que ha ajudat perquè la cursa hagi estat possible. Creiem que l'ànim amb què tots vam participar o treballar va ser un dels aspectes més positius de la cursa. D’altra banda, volem aprofitar aquest espai per disculpar-nos per tots els errors que hem pogut cometre per falta d’experiència a organitzar aquests tipus d’esdeveniments, però n’hem après i hem pres nota de tots el suggeriments que hem rebut dels participants i que per a properes edicions esperem millorar.

Fins a la propera!

Associació de Veïns Vall d’Or


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.